Η απάντηση Σφακιανάκη στον Πολάκη

0
125

Με χιούμορ -μέσω Facebook- η απάντηση του Μανώλη Σφακιανάκη -πρώην διοικητή της Διώξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος- στον Παύλο Πολάκη επιλέγοντας και αυτός τον ίδιο τρόπο δηλαδή το μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κ. Πολάκης επέλεξε το μέσο κοινωνικής δικτύωσης προκειμένου να σχολιάσει τη σύλληψη του ανθρώπου που όπως λέει εκβίαζε με τηλεφωνικά μηνύματα τον ίδιο και τη σύζυγό του. Στην ανάρτησή του, αφήνει υπονοούμενα για την προηγούμενη διοίκηση του ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Πριν λίγο με ενημέρωσαν ότι συνελήφθη το τσογλάνι που έστελνε απειλητικά τηλεφωνικά μηνύματα σε μένα και στη γυναίκα μου από τον Αύγουστο και σε αλλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ από τον Οκτώβρη. Ένα ευχαριστώ προς τους αξιωματικούς της Ασφάλειας Αττικής που το έκαναν και να θεωρήσω ότι πρόκειται για απλή σύμπτωση που αυτό συνέβη μετά τις αλλαγές στην ιεραρχία και του ηλεκτρονικού εγκλήματος”, ήταν η αιχμηρή ανάρτηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας.

Ο κ. Σφακιανάκης απάντησε με την εξής ανάρτηση:

“Quiz… Η ανακάλυψη ποίου εκ των κάτωθι είναι το πεδίο ενασχόλησης του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος;
Ο Σερ Τίμοθι Τζον Μπέρνερς Λι (Sir Timothy John Berners-Lee, 8 Ιουνίου 1955 είναι ο εφευρέτης του Παγκόσμιου Ιστού (World Wide Web), διευθυντής της κοινοπραξίας World Wide Web.
Ο Αλεξάντερ Γκράχαμ Μπελ (Alexander Graham Bell, 3 Μαρτίου 1847 – 2 Αυγούστου 1922) ήταν διαπρεπής Σκωτσέζος επιστήμονας, εφευρέτης και μηχανικός, ο οποίος θεωρείται ως εφευρέτης του πρώτου πρακτικού τηλεφώνου.
Η απάντηση ας δοθεί σε κάποιους ηλεκτρονικά αναλφάβητους παπαγάλους”
.

Η κόντρα που ξεκίνησε με τις κατηγορίες Πολάκη απο ότι φαινεται θα έχει και συνέχεια…