Δυναμική παρουσία στη Διεθνή Έκθεση Δομικών Υλικών και Αρχιτεκτονικής, BAU, του Μονάχου

0
157

Δεκαπέντε ελληνικές και μία κυπριακή επιχείρηση έλαβαν μέρος, μεταξύ 2.120 εκθετών, στη Διεθνή Έκθεση Δομικών Υλικών και Αρχιτεκτονικής, BAU, που πραγματοποιήθηκε στο Μόναχο, από 16 μέχρι 21 Ιανουαρίου 2017.

Ειδικότερα στην έκθεση συμμετείχαν οι εταιρίες A.C. Technometal Ltd, Alchimica SA, Alumil SA, Applied Industrial Technologies Ltd, Convex SA, Elastotet SA, Elval Colour SA, ELVIAL SA, Helm Hellas SA, Ieronimakis Inox SA, INAL-INTERMETAL SA, ISOMAT SA, ORAMA MINIMAL FRAMES Ltd, Pagouni SA, PCA και Vlavianos Glass SA, ενώ τον εκθεσιακό χώρο επισκέφθηκαν από την Ελλάδα και την Κύπρο περισσότερες από 800 επιχειρήσεις.

Φέτος η έκθεση, που λαμβάνει χώρα για περισσότερα από πενήντα χρόνια, έσπασε όλα τα ρεκόρ συμμετοχής, καθώς για πρώτη φορά προσέγγισε πάνω από 250.000 επισκέπτες, μεταξύ αυτών 80.000 εμπορικούς επισκέπτες από χώρες εκτός Γερμανίας.

Στο πλαίσιο διεξαγωγής της BAU, ο Εκθεσιακός Οργανισμός του Μονάχου ανακοίνωσε ότι από φέτος θα συμπεριλάβει στο πορτφόλιο των εκθέσεών του, τη σημαντικότερη εκθεσιακή πλατφόρμα της κινεζικής αγοράς για τον κλάδο της οικοδομής που επικεντρώνεται κυρίως σε παράθυρα, πόρτες και προσόψεις, την έκθεση FENESTRATION CHINA, η οποία θα λάβει χώρα για πρώτη φορά με τη νέα ονομασία FENESTRATION BAU China, στις 7 – 10 Νοεμβρίου 2017, στο Shangai New International Expo Center και αναμένεται να εδραιωθεί ως ένα από τα μεγαλύτερα σημεία συνάντησης του κλάδου της οικοδομής παγκοσμίως, συμπεριλαμβάνοντας ως μέρος του προγράμματος της έκθεσης και το επιτυχημένο BAU Congress China.

Σημειώνεται ότι το προφίλ της έκθεσης BAU και τα οφέλη που αποκομίζουν οι συμμετέχοντες σε αυτή, είχαν παρουσιασθεί από τον κ. M. Sporer, Exhibition Manager της έκθεσης, στο πλαίσιο παρουσίασης, που διοργάνωσε το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, τον περασμένο Οκτώβριο στην Αθήνα, ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος του Εκθεσιακού Οργανισμού του Μονάχου στην Ελλάδα και την Κύπρο. Τα πλεονεκτήματα συμμετοχής στην έκθεση είχαν παρουσιάσει στο κοινό ο κ. Θ. Παρίσης, Marketing Manager ALUMIL Group – εταιρία-εκθέτης επί σειρά ετών στη BAU – και ο κ. Γ. Βλαβιανός, εκπρόσωπος της Vlavianos Glass SA, νέα εταιρία-εκθέτης στη BAU 2017. 

Η BAU θα ανοίξει ξανά τις πύλες της στις 14 Ιανουαρίου 2019. Για περισσότερες πληροφορίες, για την αίτηση συμμετοχής και για το πλήρες πρόγραμμα της έκθεσης, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνήσει στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, τηλ. 210 6419037, E-Mail: [email protected]