Νέος πρόεδρος της ΕΑΕΕ ο Δ. Μαζαράκης

0
287
Η υποψηφιότητα του ήταν κατα πολλούς η πιο ισχυρή εξ αρχής, κάτι που επιβεβαιώθηκε. Ο λόγος για τον Δημήτρη Μαζαράκη, διευθύνων σύμβουλο της Metlife Ασφαλιστικής, ο οποίος από σήμερα είναι ο νέος πρόεδρος της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος(ΕΑΕΕ).

Του Βάιου Κρόκου

Όπως εξήγησε, άλλωστε στην ομιλία του ο απερχόμενος πρόεδρος Αλ. Σαρρηγεωργίου στον κλάδο υπάρχουν διχογνωμίες, πολλές φορές άλλα συμφέροντα και προσλαμβάνουσες, στο τέλος όμως κοινή στόχευση όλων είναι το όφελος του κλάδου επί τω συνόλω.

Βασικοί στόχοι, πλέον είναι η μεγαλύτερη προσαρμογή του κλάδου στις υπάρχουσες δύσκολες οικονομικές συνθήκες, η συνεχής υιοθέτηση των σύγχρονων πρακτικών κατά το Solvency II, και η μεγαλύτερη επικοινωνιακή στόχευση προς την Πολιτεία και τους πολίτες για την αναγκαιότητα της ιδιωτικής ασφάλισης.

Η σύνθεση του νέου δ.σ της ΕΑΕΕ:

Πρόεδρος:  ΜΑΖΑΡΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Αντιπρόεδρος: ΣΑΡΡΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Γενικός Γραμματέας: ΣΑΡΔΕΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Ταμίας: ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Μέλη:

ΒΑΓΙΑΚΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΖΑΧΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ZORGNO GIUSEPPE

ΖΟΡΜΠΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΚΑΝΤΩΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΚΑΣΚΑΡΕΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΚΑΤΣΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΚΟΚΚΑΛΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΛΑΠΑΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΜΙΝΕΤΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΜΙΧΑΛΗ ΦΙΛΙΠΠΑ

ΜΟΑΤΣΟΣ ΕΡΡΙΚΟΣ

ΠΟΛΙΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ

ΣΑΪΑΣ ΚΑΡΟΛΟΣ

ΣΤΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

Επιπλέον ορίστηκε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΑΕΕ η οποία αποτελείται από τους κ.κ. Μαζαράκη Δημήτριο, Σαρρηγεωργίου Αλέξανδρο, Σαρδελή Χριστόφορο, Δημητρίου Παναγιώτη, Ζορμπά Δημήτριο, Καντώρο Ιωάννη και Πολιτοπούλου Μαριάννα.

Πηγή: http://www.sofokleousin.gr