Αντιδήμαρχος επιχείρησε να χτυπήσει Δημοτικό Σύμβουλο της Μειοψηφίας – Εικόνες ντροπής!

0
128

Σε LIVE μετάδοση από το Web TV του Δήμου Πειραιά, μεταδόθηκαν οι εικόνες ντροπής με Αντιδήμαρχο να επιτίθεται και να υβρίζει χυδαία Δημοτικό Σύμβουλο της Μείζονος Μειοψηφίας.

Ο Δήμαρχος Πειραιά άναυδος παρακολουθούσε το γεγονός ενώ κανείς δεν πίστευε στα μάτια του!

ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

Με αφορμή ένα θέμα το οποίο είχε ξανάρθει στο Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ο Αντιδήμαρχος κ. Καλογερόγιαννης επιτέθηκε με διάθεση να χτυπήσει τον κ. Βοϊδονικόλα, εξαπολύοντας χυδαίες ύβρεις!

Άντε γ@@@@@, Μ@@@@@, Παλιοπού@@@@ είναι μερικά από τα “μαργαριτάρια” που κατέγραψε η κάμερα που μεταδίδει τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά, έως ότου οι τεχνικοί κλείσουν τον ήχο!

Το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά περνά σε άλλο επίπεδο λοιπόν από σήμερα… Καθώς μεταφέρεται στο “Λιμάνι”, με τις “διαφορές” μεταξύ των Δημοτικών Συμβούλων να μη λύνονται από μικροφώνου, αλλά με τον “πατροπαράδοτο” πειραιώτικο τρόπο!!!
Πραγματικά εικόνες ντροπής για τον Πειραιά του 2017.

ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΓΙΑΝΝΗ ΜΩΡΑΛΗ

Αναμένουμε με ενδιαφέρον την αντίδραση του Δημάρχου Πειραιά, καθώς αυτό το περιστατικό ξεπερνά τα όρια και πλέον οι ευθύνες βαραίνουν και τον ίδιο, καθώς διαφαίνεται ότι ορισμένοι εκ των στενών του συνεργατών, δρουν πραγματικά ανεξέλεγκτοι!

πηγη www.piraeuspress.gr/