Προσεχώς: Το Κοινοβούλιο θέτει τους όρους του για το Brexit και πολλά περισσότερα

0
125

Στην ατζέντα της εβδομάδας που ακολουθεί: κόκκινες γραμμές για το Brexit, συστάσεις για ασφαλέστερα και καθαρότερα αυτοκίνητο, ταξίδια χωρίς θεώρηση για τους Ουκρανούς, περιαγωγή.

Απομαγνητοφώνηση:
Τώρα που ο μακρύς δρόμος για το Brexit ξεκίνησε επισήμως, οι ευρωβουλευτές θα θέσουν τους όρους τους για την έγκριση της συμφωνίας χωρισμού μεταξύ της ΕΕ και του Ηνωμένου Βασιλείου.

Μετά τα ελαττωματικά εμφυτεύματα σιλικόνης και τις προβληματικές αντικαταστάσεις ισχίων, είναι καιρός να εξετάσουμε τις ιατρικές συσκευές πιο προσεκτικά. Οι ευρωβουλευτές θα ψηφίσουν για το πώς θα καταστήσουν ασφαλέστερες τις διαδικασίες.

Το σκάνδαλο των εκπομπών των αυτοκινήτων αποκάλυψε ότι ένας ευρωπαϊκός οργανισμός ελέγχου είναι απολύτως απαραίτητος, και οι έλεγχοι στο δρόμο θα πρέπει να υπερισχύουν αυτών στο εργαστήριο. Το Κοινοβούλιο θα παρουσιάσει τις προτάσεις του.

Οι Ουκρανοί μπορούν να σχεδιάζουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Ευρώπη: Οι ευρωβουλευτές θα ψηφίσουν για τους Ουκρανούς τη χορήγηση πρόσβασης χωρίς θεώρηση στην ΕΕ.

Ποιες είναι οι χρεώσεις που πρέπει να εφαρμόζουν μεταξύ τους οι τηλεφωνικές εταιρείες στο εξωτερικό; Το Κοινοβούλιο θα σφραγίσει τη συμφωνία και θα τερματίσει τις χρεώσεις περιαγωγής για τους καταναλωτές αυτό το καλοκαίρι.