«Το πρώτο ελληνικό Φεστιβάλ στο Ντύσσελντορφ» με συμμετοχή των Θεσσαλών Ευρώπης

0
77

Το πρώτο ελληνικό Φεστιβάλ προώθησης και προβολής της Ελλάδας (τουρισμός και προιόντα) στο Ντύσσελντορφ είναι γεγονός και η επιτυχία του ήταν μεγάλη. Το τριήμερο Φεστιβάλ που διοργανώθηκε στην καρδιά του Ντύσσελντορφ από την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2017 έως 2 Απριλίου 2017 υπό την αιγίδα του ελληνικού Προξενείου Ντύσσελντορφ είχε μεγάλη ανταπόκριση, τόσο εκ μέρους των Ελλήνων συμπατριωτών όσο επίσης και τη συμμετοχή και του γερμανικού λαού!
Στην πρωτεύουσα της Ρηνανίας Βεστφαλίας μύρισε ΕΛΛΑΔΑ και διαφημίστηκαν ελληνικά τοπικά προιόντα, καθώς και ο τουριστικός και πολιτιστικός πλούτος όλων των Περιφερειών της Ελλάδας (με λυπηρή εξαίρεση την περιφέρεια Θεσσαλίας, η οποία έλαμψε δια της απουσίας της! Ευτυχώς όμως συμμετείχαν οι Θεσσαλοί!)

Πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα επισφράγισε το όλο γεγονός. Μεταξύ άλλων παρουσιάστηκαν και παραδοσιακοί χοροί από το χορευτικό του Θεσσαλικού Συλλόγου Ντύσσελντορφ.
Στις φωτογραφίες: Ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλών κ. Γεώργιος Βόμπρας με την Πρόεδρο του Θεσσαλικού Συλλόγου Ντύσσελντορφ κ. Σοφία Μιχαλέ και με τον Γενικό Πρόξενο της Ελλάδος στο Ντύσσελντορφ κ. Δελαβέκουρα.
Για το Δ.Σ. της
Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Συλλόγων Ευρώπης
Πρόεδρος Α’ Γραμματέας

Γκίκας Διαμαντής Βόμπρας Άγγελος