Roads to Rhodes Marathon 2017 – 9 Aπριλίου

0
148

ΔΡΟΜΕΙΣ ΑΠΟ 24 ΧΩΡΕΣ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΗ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ

Οι προσπάθειες, η αγάπη και το μεράκι των ανθρώπων της Οργανωτικής Επιτροπής για την άρτια διοργάνωση του 4ου Μαραθωνίου Ρόδου, οι προσφορές που έχουν εξασφαλιστεί από τους υποστηρικτές της διοργάνωσης, οι φυσικές ομορφιές του νησιού και η πατροπαράδοτη φιλοξενία έχουν ήδη συνεισφέρει τα μέγιστα για τα πρώτα ρεκόρ του αγώνα.

Δρομείς από 24 χώρες έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή ενώ υπάρχει περίπτωση να αυξηθεί ο αριθμός, καθώς οι εγγραφές ολοκληρώνονται την ερχόμενη Πέμπτη.

Στην γραμμή της εκκίνησης την Κυριακή 9 Απριλίου θα βρεθούν δρομείς από τις ΗΠΑ, Αυστρία, Βέλγιο, Μ Βρετανία, Κύπρο, Τσεχία, Ολλανδία, Αιθιοπία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ιρλανδία, Ιταλία, Νορβηγία, Πακιστάν, Αλβανία, Πολωνία, Ρουμανία, Ρωσία, Σερβία, Νότιο Αφρική, Ελβετία, Τουρκία και Ελλάδα.

Υπερήλικες και ομάδες

Εκτός όμως από τους αθλητές του εξωτερικού ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο πίνακας των συμμετεχόντων με το μεγαλύτερο σε ηλικία δρομέα, να είναι ο Δημήτρης Κατσούνης, 76 ετών,  ο οποίος θα τρέξει στα 5χλμ ενώ μία 75χρονη και μία 74χρονη θα αγωνιστούν στον Ημιμαραθώνιο. Πρόκειται για τις κυρίες Ευαγγελία Καραβασίλη και Ευτυχία Σερέτη.

Η αγάπη για το τρέξιμο όμως δημιουργεί και μεγάλες παρέες οι οποίες σχηματίζουν ομάδες και παίρνουν μέρος στους αγώνες. Στην διοργάνωση της Ρόδου την μεγαλύτερη έχει  σχηματίσει η ομάδα τριάθλου Απόλλων με 32 μέλη, η ομάδα της Εθνικής Τράπεζας με 26 και το γυμναστήριο Orange με 25 άτομα.

Την Πέμπτη το τέλος των εγγραφών

Ολιγοήμερη παράταση έχει ήδη δοθεί για τις εγγραφές λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος και αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι την Πέμπτη 6 Απριλίου, στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.roadstorhodes.com.

Επίσης, όσοι διαμένουν στη Ρόδο  μπορούν να κάνουν την εγγραφή τους μέχρι και την Πέμπτη, στα γραφεία της ΕΑΣ Δωδεκανήσου του ΣΕΓΑΣ, Βύρωνος 1 (10:00 – 15:00) και στο γραφείο Τουρισμού του Δήμου Ρόδου, δίπλα στο «Ηχος και Φως» (10:00 – 14:00).

Oσοι δηλώσουν συμμετοχή σε αυτές τις τελευταίες ημέρες θα τρέξουν στους αγώνες χωρίς το όνομα τους στο bib number και θα πάρουν το επίσημο cotton t-shirt του αγώνα καθώς ο αριθμός των διαθεσίμων τεχνικών t-shirt έχει ηδη εξαντληθεί με το τέλος των επίσημων εγγραφών.

Χρυσός χορηγός του Mαραθωνίου Ρόδου, που διοργανώνεται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου, με την υποστήριξη του Δήμου Ρόδου και του Δ.Ο.Π.Α.Ρ., καθώς και της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου,  θα είναι και φέτος η Adidas, μέσω του τοπικού της καταστήματος Adidas Rhodes, ενώ ο αγώνας των 5 χλμ θα έχει φέτος την χορηγία και τα χρώματα  του Ομίλου H Hotels.

Επίσημος Χορηγός Αερομεταφορών είναι η Aegean Airlines και επίσημος Χορηγός Ακτοπλοϊκών Μεταφορών η Blue Star Ferries. Χορηγός Φιλοξενίας της διοργάνωσης είναι το ξενοδοχείο GRAND HOTEL MITSIS. Άλλοι

χορηγοί του αγώνα είναι, η Eurobank, τα Lindos Hotels, το Semiramis Hotel, o Αθλητικός Όμιλος του Ιδρύματος Εμμανουήλ και Μαίρης Σταματίου και ο ανανεωμένος χώρος του Συσσιτίου στην Παλιά Πόλη. Ακόμη, η Red Bull, το Best Western Plaza Hotel που έχει ταυτιστεί ως το κέντρο διανομής υλικού του Μαραθωνίου, το Ioannidis Group of Hotels, η ΒΑΠ ΚΟΥΓΙΟΣ, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Δωδεκανήσου, το Garden of Panthenols και το Blue Bay Group of Hotels.

Το Mediterranean Hotel, το Marianna Palace Hotel, το Parthenon City Hotel, η Μελισσοκομική Δωδεκανήσου, η Mid Εast travel, το πρακτορείο GEM Travel, το Destination One, το Takis Taste και η Peugeot  του κ. Παρασκευά.

Υποστηρικτές, είναι: Pellos Travel,  Drive Rent a Car, Ronda Cafe, Memphis bbq Grill, Gran café, οινοποιία Τατάκης, dj κ. Τάσος Γιασιράνης, η high 5 gel, τα Super Market Ιωάννης Πάππου και Ιάκωβος Κοζάς, η Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ κ ΣΙΑ-CLEAN AND PAPER, αλλά και η Δωδεκάνησος Seaways.

Xoρηγός επικοινωνίας είναι τα αθλητικά κανάλια Novasports, Media Partner είναι η κορυφαία εταιρεία αποδελτίωσης στην Ελλάδα, Innews.

Για περισσότερες πληροφορίες και για συμμετοχές:

http://www.roadstorhodes.com

Facebook:  https://www.facebook.com/roads2rhodes

Twitter: https://twitter.com/RoadstoRhodes

Instagram: https://www.instagram.com/roadstorhodes