Ρεσιτάλ: Το Σταυροδρόμι του Πάθους, Αργεντινή-Κύπρος-Ελλάδα, με τη Βιβιάννα Γιαννάκη

0
79

Pasiones Cruzadas

 

Την Τετάρτη 31 Μαΐου  2017 και ώρα 20:00 θα πραγματοποιηθεί στο Σπίτι της Κύπρου, Ξενοφώντος 2Α, Σύνταγμα, το Ρεσιτάλ, Το Σταυροδρόμι του Πάθους / Pasiones Cruzadas Αργεντινή-Κύπρος-Ελλάδα με την υψίφωνο Βιβιάννα Γιαννάκη.

Στο πιάνο ο Μάριος Καζάς.

Μεσαιωνικά και Αναγεννησιακά τραγούδια, (Κύπρος). Σμυρναίικα παραδοσιακά και τραγούδια του Ελληνικού κόσμου, (Ελλάδα). Tangos, (Αργεντινή).

Η Ελλάδα, η Κύπρος και η Αργεντινή. Πηγές πρωτόγονης, καθαρής ενέργειας. Αναγέννηση του κόσμου μέσα από τη δύναμη των λαών και τη δόνηση της μουσικής. Η ποίησή τους εκστατικό ταξίδι της ψυχής. Διασταύρωση πάθους μέσα στα σώματα που πάλλονται από τη ζωή.

Η Ελληνοκυπριακής καταγωγής υψίφωνος Βιβιάννα Γιαννάκη, είναι διπλωματούχος του Εθνικού Ωδείου Αθηνών. Απέσπασε το πρώτο βραβείο και αριστείο στη Μονωδία, παράλληλα με τις σπουδές της στο κλασσικό πιάνο. Με υποτροφία του Ιδρύματος Α. Σ. Ωνάσης, συνέχισε τις σπουδές τελειοποίησης της τεχνικής και του ρεπερτορίου της, με τους N. Denize, Y. Sotin, J. Reiss και R. Ketelsson,  στο Παρίσι. Κέρδισε τον διεθνή διαγωνισμό Όπερας «Giuseppe Di Stefano» (Sicilia) και «Giuseppe e Stanislao Giacomantonio» (Reggio Calabria) με Τιμητική Διάκριση.