4ο Posidonia Sea Tourism Forum

0
139

Το 4ο  Posidonia Sea Tourism Forum με θέμα “Αναζητώντας νέες στρατηγικές για το θαλάσσιο τουρισμό και την κρουαζιέρα στην Ανατολική Μεσόγειο” πραγματοποιείται στις 23-24 Μαΐου 2017 στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών.

Η φετινή διοργάνωση προσελκύει κορυφαίες προσωπικότητες από τις σημαντικότερες εταιρείες κρουαζιέρας, όπως η Carnival Corp, η Royal Caribbean Cruises, η Crystal Cruises , ηMSC Cruises, η Pullmantur, η Silversea Cruises, η Azamara Club Cruises, η Celebrity Cruises, η Celestyal Cruises και η start up, Virgin Voyages.

Το 4ο Posidonia Sea Tourism Forum θα χαιρετήσουν ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Π. Κουρουμπλής και η Υπουργός Τουρισμού, κα Ελ. Κουντουρά και θα συμμετέχουν ως ομιλητές ο Υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, κ. Στ. Πιτσιόρλας και ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και τ. Υπουργός Ναυτιλίας, κ. Άδ. Γεωργιάδης.

Και στο φετινό φόρουμ συμμετέχουν επικεφαλής οργανισμών κρουαζιέρας και yachting, καθώς και μεγάλων λιμανιών, όπως CLIA Europe, MedCruise, Global Ports Holding, IstanbulPort, Αρχή Λιμένων Κύπρου και εκπρόσωποι από όλους τους τομείς της θαλάσσιας τουριστικής βιομηχανίας της Ανατολικής Μεσογείου.