Το 100% Hotel Show, η Premium Έκθεση για Ξενοδόχους, επανέρχεται ανανεωμένο το Νοέμβριο!

54

Το Premium Event για ξενοδόχους και επαγγελματίες τουρισμού, επιστρέφει στις 17 – 20 Νοεμβρίου 2017, στο MEC Παιανίας

Διαθέτοντας Διαθέτοντας ήδη τέσσερις επιτυχημένες διοργανώσεις, με την τελευταία να μετράει πάνω από 17.000 επισκέπτες, το 100% Hotel Show επανέρχεται δυναμικότερο από ποτέ στις 17-20 Νοεμβρίου 2017, στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας. Η έμφαση στην υψηλή ποιότητα και την ξενοδοχειακή εξειδίκευση, προσελκύει ολοένα και περισσότερους επισκέπτες, καθιστώντας δίκαια το θεσμό σαν τη δυναμικότερα ανερχόμενη έκθεση για ξενοδόχους και επαγγελματίες τουρισμού.

Η επόμενη διοργάνωση αναμένεται να είναι πιο δυναμική και εντυπωσιακή από ποτέ, με κύριο γνώμονά της την παρουσίαση στοχευμένων λύσεων και ιδεών για τους επισκέπτες ξενοδόχους, που θα καλύπτουν απόλυτα τις σύγχρονες ανάγκες τους. Άλλωστε, το 100% Hotel Show αποτελεί τη μοναδική έκθεση που διαθέτει ειδική ομάδα ξενοδοχειακών συμβούλων, οι οποίοι μελετούν τις ανάγκες της αγοράς, προδιαγράφοντας μια υψηλής ποιότητας εκθεσιακή εμπειρία.

Βασικός στόχος της έκθεσης, παραμένει η εξέλιξη του ξενοδοχειακού κλάδου. Σε αυτό, σημαντικό ρόλο θα διαδραματίσουν για άλλη μια χρονιά οι δράσεις γύρω από το Design όπως Νέες Εκθεσιακές Ενότητες, τα Case Study Rooms και βεβαίως τα Hotel Design Awards που αναμένεται να δώσουν ολοκληρωμένες λύσεις για την κατασκευή και ανακαίνιση του ξενοδοχείου.

Καθώς οι επαγγελματίες τους ξενοδοχειακού κλάδου αποτελούν μια από τις πιο αναβαθμισμένες κατηγορίες επαγγελματιών στην Ελλάδα, το 100% Hotel Show θα εξασφαλίσει μια υψηλής ποιότητας και με premium χαρακτήρα διοργάνωση με έντονο digital χαρακτήρα, όπως επιβάλλεται να έχουν όλες οι σύγχρονες επαγγελματικές εκθέσεις.

Τι νέο θα δούμε από τους Εκθέτες του 100% Hotel Show;

Νέες Εκθεσιακές Ενότητες

Στις ειδικά διαμορφωμένες Εκθεσιακές Ενότητες, ο επισκέπτης-ξενοδόχος μπορεί να βρει, ανά κατηγορία, λύσεις που αφορούν τα διάφορα στάδια ανάπτυξης ενός ξενοδοχείου. Η ομαδοποίηση ανά κατηγορία βοηθάει στην προσέλευση στοχευμένου κοινού με μεγαλύτερο αγοραστικό ενδιαφέρον, ενώ αναδεικνύει ισάξια όλες τις εκθεσιακές συμμετοχές.

  • Architecture
  • Construction
  • Interior & Exterior Design
  • Services
  • Operation

Case Study Rooms

Η πραγματική εφαρμογή ενός προϊόντος ή μιας υπηρεσίας, αποτελεί αναμφισβήτητα έναν από τους καλύτερους και πιο αποτελεσματικούς τρόπους παρουσίασης. Στο πλαίσιο αυτό, το 100% Hotel Show προχωρά στη δημιουργία ενός καινούριου και καινοτόμου εκθεσιακού τομέα, όπου εταιρείες και επαγγελματίες θα μπορούν να παρουσιάζουν εφαρμοσμένα παραδείγματα στους επισκέπτες της Έκθεσης. Σε ένα ειδικά διαμορφωμένο περιβάλλον, οι εταιρείες θα έχουν την επιλογή να ενοικιάζουν χώρους συγκεκριμένης διάστασης, με στόχο να δείξουν σε εφαρμογή το προϊόν ή την υπηρεσία τους.

  • Αρχιτεκτονικά Σχέδια
  • Έτοιμα Δωμάτια
  • Τεχνοτροπίες
  • Τεχνολογικές Εφαρμογές
  • Αυτοματισμοί

Hotel Design Awards

Τα Hotel Design Awards, προσυπογράφουν τον κεντρικό ρόλο που κατέχει το 100% Hotel Show στην Κατασκευή και την Ανακαίνιση των Ελληνικών ξενοδοχείων. Ο διαγωνισμός, έχει ως στόχο να αναδείξει και να επιβραβεύσει τα καλύτερα ξενοδοχειακά έργα από Ελλάδα και Κύπρο και να εμπνεύσει την ξενοδοχειακή αγορά για νέες επενδύσεις. Από φέτος, τα Hotel Design Awards παίρνουν χαρακτήρα εξωστρέφειας, αφού κύριο πλέον στόχο τους αποτελεί η προβολή του Ελληνικού ξενοδοχειακού Design στο εξωτερικό, ως ισχυρό τουριστικό συγκριτικό πλεονέκτημα.