4ο Θερινό Σχολείο του ΠΣΑΤ

0
216

Ο Βασίλης Πολύμερος και η Χρύσα Μπισκιτζή στο 4ο Θερινό Σχολείο του ΠΣΑΤ 

Παράταση για τις δηλώσεις συμμετοχής έως την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου

Οι Ολυμπιονίκες της κωπηλασίας Βασίλης Πολύμερος και Χρύσα Μπισκιτζή θα είναι μεταξύ των ομιλητών του 4ου Θερινού Σχολείου Αθλητικών Συντακτών, που πραγματοποιείται και φέτος στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας, στην Αρχαία Ολυμπία, από 6 έως 8 Οκτωβρίου.

Στο εφετινό Θερινό Σχολείο, ανάμεσα στους ομιλητές-εισηγητές, συγκαταλέγονται σπουδαίοι Πανεπιστημιακοί δάσκαλοι, επιστήμονες, δημοσιογράφοι και αθλητές, όπως οι: Γιώτα Αντωνοπούλου(επίκουρη καθηγήτρια τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Αθλητισμού Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Σπάρτη), Δημήτρης Γαργαλιάνος (αναπληρωτής καθηγητής ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής), Τέσσα Δουλκέρη(καθηγήτρια ΑΠΘ), Γιάννης Σκαρπέλος (αναπληρωτής καθηγητής τμήμα Επικοινωνίας Μέσων και Πολιτισμού Πάντειο Πανεπιστήμιο), Σάγια Τσαουσίδου (Γενική Γραμματέας Ελληνικού Τμήματος Ευρωπαίων Δημοσιογράφων και Διεθνής Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων), Charles Camenzuli (πρόεδρος Ευρωπαϊκής Ένωσης Αθλητικών Συντακτών AIPS Europe), Γιάννης Δάρας(Διευθυντής ΕΡΑ ΣΠΟΡ, Αντιπρόεδρος Διεθνούς Ένωσης Αθλητικών Συντακτών AIPS), Μιχάλης Ψύλλος(Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων) και Γιώργος Καλούδης (Μέλος Δ.Σ. ΕΣΚΑΝ).

Σημειώνεται ότι η προθεσμία για τις δηλώσεις συμμετοχής παρατείνεται έως την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

Στη θεματολογία του εφετινού Θερινού Σχολείου δεσπόζουν σημαντικά ζητήματα όπως:

  1. Αθλητικά ΜΜΕ: Δημόσιος Λόγος, Δεοντολογία, Προοπτική
  2.  Η κρίση και ο Ελληνικός Αθλητισμός: Προοπτικές και επόμενη ημέρα
  3.  Social Media και Mobile Journalism στην Αθλητική Δημοσιογραφία
  4.  Fake News

 Το Θερινό Σχολείο απευθύνεται σε Αθλητικούς Συντάκτες, μέλη και μη μέλη του ΠΣΑΤ, φοιτητές και σπουδαστές Δημοσιογραφίας και άλλων συναφών σπουδών.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνούν με τη Γραμματεία του Συνδέσμου ([email protected], τηλ: 2103631861, φαξ: 2103635777) για δηλώσεις συμμετοχής ή άλλες πληροφορίες.

 Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας λόγω περιορισμένης χωρητικότητας.

 Τα παράβολα συμμετοχής, για το 4ο Θερινό Σχολείο ορίζονται ως εξής:

    1. Μέλη ΠΣΑΤ 70 Ευρώ
    2. Μη Μέλη ΠΣΑΤ 90 Ευρώ

Στην τιμή περιλαμβάνεται: Μεταφορά από την Αθήνα στην Αρχαία Ολυμπία και αντίστροφα, διαμονή και διατροφή (τρία γεύματα ημερησίως) για τις ημέρες παραμονής στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας, η παρακολούθηση των μαθημάτων και των διαλέξεων, το δίπλωμα συμμετοχής, που θα δοθεί στο τέλος των εργασιών, ξενάγηση στο Αρχαιολογικό Μουσείο, τον αρχαιολογικό χώρο και στο Μουσείο των Ολυμπιακών Αγώνων «Αθήνα 2004».

Σε νεότερες ανακοινώσεις μας θα προσδιοριστεί το ακριβές πρόγραμμα του 4ου Θερινού Σχολείου, καθώς επίσης και άλλες οργανωτικές του λεπτομέρειες.

 Μεγάλος  Χορηγός του 4ου Θερινού Σχολείου είναι η εταιρεία Stoiximan.gr

 Χορηγοί  Επικονωνίας το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η ΕΡΤ και η ΕΡΑ ΣΠΟΡ.