Προκήρυξη Απεργίας της ΟΜΕ-ΟΤΕ

103
Πραγματοποιήθηκε σήμερα έκτακτη σύγκληση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΜΕ-ΟΤΕ στα γραφεία της Ομοσπονδίας.

Το Δ.Σ. με μεγάλη πλειοψηφία αποφάσισε την προκήρυξη 48ωρης Απεργίας σε όλο τον Όμιλο ΟΤΕ στις 30 & 31/10. Σύγκληση των οργάνων της Ομοσπονδίας θα γίνει μετά το πέρας των απεργιακών κινητοποιήσεων για την κλιμάκωση του αγώνα μας, εάν η Διοίκηση εξακολουθήσει την αδιάλλακτη στάση της.

Παράλληλα, αποφάσισε τη διεξαγωγή ενημερώσεων από κλιμάκια της Ομοσπονδίας στην Αττική, στα κτήρια Διοικητικό Μέγαρο, ΝΥΜΑ, Παιανία και στην Περιφέρεια, σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο, Λάρισα και Λαμία. Επιπλέον, σε συνεργασία με τα Σωματεία Μέλη, τη διεξαγωγή ενημερώσεων στις υπόλοιπες πόλεις της Περιφέρειας.

Ο αγώνας μας για ΣΣΕ στον Όμιλο, για διασφάλιση θέσεων εργασίας, αυξήσεις σε όλους, ενιαίο ωράριο εργασίας, απαιτεί ενότητα και μαζική συμμετοχή στις κινητοποιήσεις της ΟΜΕ-ΟΤΕ.

Καλούμε κάθε εργαζόμενο στον Όμιλο ΟΤΕ να συνταχθεί μαζί με την Ομοσπονδία και τα Σωματεία, δίνοντας ηχηρή απάντηση στις παράλογες απαιτήσεις της Διοίκησης που εξακολουθεί να προκαλεί με τις αμοιβές και τις παροχές των στελεχών της.

Τη Δευτέρα 30/10 στις 10:00 προσυγκέντρωση στο ΝΥΜΑ

και πορεία στο Υπουργείο Εργασίας.

Την Τρίτη 31/10 στις 10:00 συγκέντρωση στην είσοδο του Διοικητικού Μεγάρου.

ΕΑΝ ΟΧΙ ΤΩΡΑ, ΠΟΤΕ;!

ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΕ – ΟΤΕ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                   Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Βασίλης Λάμπρου            Δημήτρης Φούκας