Ανασκόπηση για το 2017 σήμερα στην εκπομπή ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ – ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

0
143

Όταν μία συνάντηση άξιων συναδέλφων δημοσιογράφων γίνεται αφορμή για μία εκπομπή  “ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ ”  με ευρωπαϊκά θέματα στο κανάλι της Βουλής.

“Ευχαριστούμε Ματρώνη για την πρόσκληση. Και ιδιαίτερα έχω για την τιμή που μου έκανες να συνπαρουσιάσουμε την εκπομπή. Μια ανασκόπηση για το 2017. Το αποτέλεσμα θα το δείτε στις οθόνες σας αύριο Σάββατο 23 ΔΕΚΕΜΒΡΊΟΥ 2017 στις 10.00 το πρωί.”

ΣΑΓΙΑ ΤΣΑΟΥΣΊΔΟΥ

Εβδομαδιαία εκπομπή με θέμα που αφορά στη ζωή μας εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Επιλέγοντας ένα όνομα «υπαινικτικό», η εκπομπή αυτή που επί περίπου 10 χρόνια ήδη ασχολείται με τη ζωή μας στην Ευρώπη, αποσκοπεί στο να κάνει εκ νέου τις συστάσεις με την Ευρωπαϊκή Ένωση. Με τρόπο ζωντανό και επικοινωνιακό, φιλοδοξεί να διαφοροποιηθεί από τα μέχρι σήμερα πρότυπα.
Σε πρώτους ρόλους οι Έλληνες ευρωβουλευτές, οι γνώστες των εκάστοτε θεμάτων, οι Έλληνες πολίτες, αλλά και το ίδιο το Κοινοβούλιο μέσα από σημαντικές συνεδριάσεις, ή άλλες θεσμικές του διαδικασίες που η «Κάρτα» μεταδίδει σε αποκλειστικότητα για την Ελλάδα.
Εντός έδρας, αλλά και στις δύο έδρες του ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, το Στρασβούργο και τις Βρυξέλλες η “Κάρτα” σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε τις εξελίξεις.

Το 2008, η Ματρώνη Δικαιάκου τιμήθηκε με τον έπαινο της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων και το 2016, με το Ευρωπαϊκό Βραβείο “Κωνσταντίνος Καλλιγάς’.