ΕΡΜΗΣ ΠΑΝΤΕΛΑΤΟΣ: Mεγαλειώδες το συλαλλήτηριο της Νεας Υόρκης για την Μακεδονία

0
463

Ήθελα και γω με τη σειρά μου, σαν μέλος της συντονιστικής επιτροπής του Συλλαλητηρίου της Νεας Υόρκης να πω δυο λόγια.

Πιστεύω ακράδαντα πως το μεγαλύτερο μπράβο και συγχαρητήρια δεν θα έπρεπε να πηγαίνουν σε εμας του συντονιστικού αλλα σε όλους αυτους που τοσο καιρό μας στήριξαν, μας αγκάλιασαν και μας προέτρεψαν να κάνουμε αυτό που κάναμε. Αυτό το μεγαλειώδες συλαλλήτηριο της Νεας Υόρκης είναι επιτεύγμα της συλλογικής προσπάθειας όλων των Ελλήνων, Ομογενών και Φιλλελήνων που η συμπαράσταση τους μας ώθησε να κάνουμε τα αδύνατα, δυνατά και να βάλουμε τα μέσα ωστε να ακουστεί η Ελληνική φωνή της Μακεδόνιας στη Νέα Υόρκη αλλά και στον απανταχού Ελληνισμό. Βάλαμε τα μέσα αλλα η φωνή του λαού, η φωνή η δικής σας, ήταν αυτή που έδωσε το πιο ισχυρό μυνημα οτι Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

Σαν στρατιώτης και σαν πρώην αξιωματικός των Ενόπλων Δυνάμεων της Ελλάδος, έδωσα έναν όρκο να προστατεύω και να υπερασπίζομαι την πατρίδα μας “με πίστην και αφοσίωσην…” Ως εκ τούτου, έκανα το χρέος μου με όπλο την φωνή μου και είμαι περήφανος που μου δώθηκε η ευκαιρία να πράξω αναλόγως. Αυτο όμως που με κανει πιο περήφανο απο οτιδήποτε άλλο είναι οι ανεξαρτήτου ηλικίας συμπατριώτες μου, Ελληνες και Φιλλέληνες ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ που παρα το κρύο ήταν εκέι και διαδήλωσαν όχι μόνο για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ αλλα και για την ΚΥΠΡΟ, την Β. ΗΠΕΙΡΟ, την γεννοκτόνια του ΠΟΝΤΟΥ όπως επίσης και τους δυο συναδέλφους που κρατούνται αιχμάλωτοι εν καιρώ ειρήνης στην Τουρκία…. Είμαι περήφανος που ο λαός έδειξε την πυγμή του και το “Ισχύς εν τη Ενώσει”… Είμαι περήφανος που είδα ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ όπως θα έπρεπε να είμαστε πάντα!!

Λεβέντισσες και Λεβέντες, αδέρφια μου Έλληνίδες και Έλληνες ήταν μεγάλη μου τιμή να υπηρετήσω την Πατρίδα μαζί σας σε αυτήν την ιστορική “μάχη” που δώσαμε με όπλα τις φωνές μας εξω από τον ΟΗΕ στην Νέα Υόρκη. Συγχαρητήρια και μπράβο σε όλους λοιπόν. ΑΞΙΟΙ!

ΕΡΜΗΣ ΠΑΝΤΕΛΑΤΟΣ

Το βίντεο απο το το συλαλλήτηριο της Νεας Υόρκης για την Μακεδονία