LUZ CASAL «AMOR» : Ένα ταξίδι στον κόσμο των αισθήσεων

0
103

ΩΔΕΙΟ ΗΡΩΔΟΥ ΤΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ
Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου, 21:00

Η πιο ερωτική φωνή της Μεσογείου, η ντίβα που έγινε μούσα του Αλμοδόβαρ,  έρχεται στην Αθήνα για μια μόνο βραδιά κάτω από τα φώτα της Ακρόπολης.

Μια παράσταση έκπληξη, που ετοίμασε ειδικά για την Ελλάδα.

Τη διάσημη Ισπανίδα super star Luz Casal,  την «απόλυτη Ντίβα», τη «μεγαλύτερη ερωτική φωνή της Μεσογείου», τη «Μούσα του Αλμοδοβάρ» και τόσοι άλλοι χαρακτηρισμοί που την συνοδεύουν,  θα την απολαύσετε την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, στη Σκιά της Ακρόπολης, σε ένα μοναδικό ερωτικό οδοιπορικό, που ετοίμασε η ίδια, ειδικά για το ελληνικό κοινό που τόσο την έχει αγαπήσει.

Η Luz Casal έρχεται με μία εντυπωσιακή ορχήστρα σπουδαίων σολιστών, που θα την συνοδεύσει σε αυτή την ιδιαίτερη μουσική παράσταση, που έχει ετοιμαστεί ειδικά για την Ελλάδα μας.

Οι φανατικοί θαυμαστές της θα έχουν την ευκαιρία να την ακούσουν να τραγουδάει με την μοναδική φωνή της τα μυθικά τραγούδια «Piensa en mi» και «Un año de amor» από την περίφημη ταινία «Ψηλά Τακούνια», καθώς επίσης και αξεπέραστες επιτυχίες όπως το «Historia de un amor» και το «18 años».

Πέρα από τους μουσικούς θησαυρούς της μητρικής της γλώσσας, που πάντα κουβαλάει στις αποσκευές της, η Luz Casal θα ερμηνεύσει δημοφιλείς ροκ μπαλάντες και τραγούδια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες μιας άλλης μεγάλης Ντίβας, της αξέχαστης Dalida και θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό νέα κομμάτια από το τελευταίο της cd «QUE CORRA EL AIRE».

Η πιο ζεστή, εκφραστική και ερωτική φωνή της Μεσογείου, κάνοντας αυτό που ξέρει να κάνει πολύ καλά, αυτό που μας έκανε όλους να την λατρέψουμε, θα αφηγηθεί για μια ακόμα φορά, ξεχωριστές ανθρώπινες ιστορίες, που μιλούν για ερωτοχτυπημένες καρδιές και πάθη – βουνά, που δίνουν μια ξεχωριστή αξία στη επίπεδη ζωή μας.

Άλλωστε, «… η Luz Casal, είναι η Diva του έρωτα!..» γράφει η EL PAIS και «… βάζει στην ψυχή φτερά να πετάξει…», όπως συμπληρώνει η LIBERATION.

«AMOR». Μία ονειρεμένη βραδιά γεμάτη έρωτα, εκφραστικότητα που συγκινεί, εκρηκτικό ταμπεραμέντο και ανατριχιαστικές ερμηνείες, που σίγουρα θα μείνει αξέχαστη σε όσους τυχερούς θεατές την παρακολουθήσουν.

ΩΔΕΙΟ ΗΡΩΔΟΥ ΤΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου στις 21:00

Προπώληση εισιτηρίων:

www.viva.gr, 11876, Seven sports, Reload, Media Markt,

Τιμές Εισιτηρίων:

ΑΝΩ ΔΙΑΖΩΜΑ: 35€ (Παιδικό – Φοιτητικό – Ανέργων: 25€)

Γ΄ Ζώνη: 45€, Β΄ Ζώνη: 55€, A΄ Ζώνη: 65€, VIP: 75€, GOLD: 85€

Πληροφορίες: 210 7258510 | www.lavris.gr | www.facebook.com/lavris.gr