Με επιτυχία το συνέδριο για τις προκλήσεις και το μέλλον του Περιφερειακού και Κλαδικού Τύπου … Τι είπαν Νικολάκου – Τσαουσίδου – Παπαλιός (ΒΙΝΤΕΟ)

0
226

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη στο Ναύπλιο το δεύτερο συνέδριο για τον τύπο που διοργάνωσαν από κοινού η Ένωση Δημοσιογράφων Ιδιοκτητών Περιοδικού Τύπου (ΕΔΙΠΤ), ο Σύνδεσμος Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων (ΣΗΠΕ) και η Ένωση Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου (ΕΙΕΤ).

Το θέμα του συνεδρίου που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα “Νεμέα” του ξενοδοχείου “Αμαλία” στο Ναύπλιο ήταν «Οι προκλήσεις και το μέλλον του Περιφερειακού και Κλαδικού Τύπου».

Τα ΒΙΝΤΕΟ:

Κατά την διάρκεια του διήμερου συνεδρίου ειδήμονες του κλάδου και καταξιωμένοι ομιλητές ανέδειξαν τις σημερινές προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο έντυπος Τύπος, αλλά και τη δυναμική που έχει ο Τύπος της Περιφέρειας, έχοντας δημιουργήσει δεσμούς διάδρασης και εμπιστοσύνης με τις τοπικές κοινωνίες.

Να σημειωθεί επίσης ότι το συνέδριο έγινε με την στήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Από το συνέδριο αυτό, στο οποίο το Eurozoi.gr και το ΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑ Tv ήταν παρόντα οι τρεις συνεντεύξεις αυτής της ανάρτησης.

Ο δημοσιογράφος Μιχάλης Καζάς συνομίλησε με την αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου Ντίνα Νικολάκου, την πρόεδρο της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων Σάγια Τσαουσίδου και τον Βαγγέλη Παπαλιό, εκδότη και μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Δημοσιογράφων και Ιδιοκτητών Περιφερειακού Τύπου – ΕΔΙΠΤ.

ΦΩΤΟ: