Ηλεκτρολογικές Εργασίες – Άμεσα όλο το 24ωρο από την IQ Service

0
152

Σε κάθε κτήριο, είτε πρόκειται για οικιακό, είτε για επαγγελματικό χώρο τα ηλεκτρολογικά είναι από τα σημαντικότερα στοιχεία που συμμετέχουν σε έναν ολοκληρωμένο και συγκροτημένο σπίτι.

 

Αν χρειάζεστε ηλεκτρολογικές εργασίες στο σπίτι σας, τότε είναι πολύ σημαντικό να επιλέξετε τους κατάλληλους επαγγελματίες.

Ποτέ μην επιχειρήσετε να επιδιορθώσετε ένα ηλεκτρολογικό πρόβλημα μόνοι σας, καθώς μπορεί να θέσετε σε κίνδυνο την ίδια την συσκευή ή εγκατάσταση αλλά και την ακεραιότητά σας. Έπειτα αν κάτι πάει εντελώς στραβά, τότε μπορεί το πρόβλημα να λάβει μεγαλύτερη έκταση.

Οι ηλεκτρολόγοι της IQservice είναι στη διάθεσή σας για ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις και κάθε είδους ηλεκτρολογικές εργασίες σε οποιαδήποτε περιοχή της Αθήνας (αμεσότητα σε Παγκράτι και όλα τα προάστια).

Ο κάθε ηλεκτρολόγος της εταιρείας είναι εξειδικευμένος ώστε να παρέχει τις υπηρεσίες του για όλες τις συνηθισμένες βλάβες που μπορεί να προκύψουν. Ποιες όμως είναι αυτές για τις οποίες μπορείτε άμεσα να ειδοποιήσετε έναν ηλεκτρολόγο για να τις επιδιορθώσει.

Πρόβλημα με τον ηλεκτρικό θερμοσίφωνα

Αν ο ηλεκτρικός θερμοσίφωνας παρουσιάσει πρόβλημα, εσείς θα το καταλάβετε αν δεν ζεσταίνει το νερό. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε αντιστάσεις, σε θερμοστάτη, στην ασφάλεια ή σε άλλα ζητήματα.

Δεν υπάρχει ξαφνικά ρεύμα στο σπίτι

Ο πρώτος έλεγχος που κάνουμε είναι να δούμε τις ασφάλειες του σπιτιού. Αν οι ασφάλειες
είναι ανεβασμένες τότε έχει δημιουργηθεί άλλο πρόβλημα στο σπίτι. Ο ηλεκτρολογικός
πίνακας θα δώσει απαντήσεις.

Πρόβλημα με τις πρίζες

Η διασύνδεση των πριζών είναι μοναδική για κάθε εγκατάσταση. Αν χαθεί ή φθαρεί ένα καλώδιο, τότε πρέπει να διορθωθεί, ώστε να μην δημιουργηθεί βραχυκύκλωμα ή περαιτέρω βλάβη.

Στην IQ Service βρίσκονται οι καλύτεροι ηλεκτρολόγοι σε Παγκράτι και Αθήνα – βρείτε πακέτα τεχνικής υποστήριξης για κάθε ηλεκτρολογικό ζήτημα. Κάθε μέρα υπάρχουν διαθέσιμοι ηλεκτρολόγοι που μπορούν να σας επισκεφθούν άμεσα στην πόρτα σας.