Σπούδασε Μαιευτική στα ΙΕΚ ΣΒΙΕ & ακολούθησε το όνειρο σου!

0
565

Κάνε το όνειρό σου πραγματικότητα! Σπούδασε μαιευτική σε ένα από τα καλύτερα ΙΕΚ στην Αθήνα. Η ΣΒΙΕ κατέχει την πρώτη θέση στα επαγγέλματα υγείας, όπως είναι η μαιευτική που παρουσιάζει ιδιαίτερη απορρόφηση και ζήτηση στις μέρες μας.

 

Σαν βοηθός μαίας έχετε τη δυνατότητα να λάβετε εξειδικευμένες θεωρητικές γνώσεις και άρτια κλινική εκπαίδευση στα καλύτερα δημόσια και ιδιωτικά μαιευτήρια. Σαν απόφοιτος από τη μαιευτική στη ΣΒΙΕ θα είστε πανέτοιμοι να αξιοποιήσετε τις γνώσεις σας και να βοηθήσετε την έγκυο, την επίτοκο αλλά και το νεογνό μετά τον τοκετό. 

Ο διπλωματούχος βοηθός μαίας:

  • συνεργάζεται με την μαία και τους γιατρούς
  • συμμετέχει ενεργά στην εξέλιξη του τοκετού σύμφωνα με τις οδηγίες της μαίας
  • εφαρμόζει όλα τα μέτρα ατομικής προστασίας και υγιεινής τόσο στην αίθουσα τοκετού όσο και στο χειρουργείο
  • ελέγχει κατά πόσο όλες οι διαδικασίες εξέλιξης ενός τοκετού γίνονται σωστά και προβλεπόμενα
  • συντάσσει και ενημερώνει κάθε έντυπο που προβλέπεται από κανονισμούς

Επαγγελματική αποκατάσταση

Ως απόφοιτος Β. Μαίας από το ΙΕΚ ΣΒΙΕ, έχετε όλα τα εφόδια για να εργαστείτε σε ιδιωτικά και δημόσια μαιευτήρια, κλινικές και κέντρα υποβοηθούμενης αναπαραγωγής και κάθε φορέα υγείας που σχετίζεται με μαιευτικές πρακτικές.

Γιατί μαιευτική στο ΣΒΙΕ;

Το ΙΕΚ ΣΒΙΕ, έχοντας μία προϊστορία 50 χρόνων στα επαγγέλματα υγείας συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα δημόσια και ιδιωτικά μαιευτήρια της χώρας, προσφέροντας πλήρη σεμιναριακή κάλυψη στους σπουδαστές από εξειδικευμένους επαγγελματίες υγείας.

Καλύπτει κατά τη διάρκεια των σπουδών, επιμόρφωση σε υψηλό επίπεδο και με τεχνολογίες αιχμής, ίδιες με αυτές που λειτουργούν σε κλινικές και χειρουργεία.

ΕΓΓΡΑΨΟΥ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ ΣΤΟ ΣΒΙΕ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ 40% ΕΚΠΤΩΣΗ!

Περισσότερα στην επίσημη ιστοσελίδα των IEK ΣΒΙΕ.