Ταξίδι αστραπή με την δουλειά – Τι αποσκευές να πάρετε

0
108

Πολλά επαγγέλματα απαιτούν μετακινήσεις και ταξίδια. Αν είστε και εσείς ένας απ’ αυτούς τους επαγγελματίες, θα ξέρετε πολύ καλά ότι το ζήτημα είναι η άνεση, με σωστές αποσκευές που θα μεταφέρουν τα απαραίτητα.

 

Από το ηλεκτρονικό κατάστημα Bags Corner θα βρείτε ιδανικές αποσκευές για κάθε μετακίνηση και ιδίως γι’ αυτή του αεροπλάνου με βαλίτσες καμπίνας αεροπλάνου σε standard επιτρεπόμενες διαστάσεις καθώς επίσης και τις καλύτερες επαγγελματικές τσάντες. Εκτός από βαλίτσες ταξιδιού θα βρείτε και χαρτοφύλακες ή backpacks ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Χειραποσκευές αεροσκάφους

Από την American Tourister, η γκρι σκληρή βαλίτσα είναι μία άψογη επιλογή. Διαθέτει εσωτερικό τηλεσκοπικό μηχανισμό τρόλεϊ αλουμινίου και πολλές εσωτερικές θήκες για τέλεια ταξινόμηση των προσωπικών σας αντικειμένων. Περισσότερα εδώ.

Μπορείτε να την χρησιμοποιείτε σε όλα τα ταξίδια σας με αεροσκάφος, καθώς ανταποκρίνεται στις διαστάσεις των πιο γνωστών αεροπορικών εταιρειών.

Χαρτοφύλακας BARTUGGI

Αυτός ο ιδιαίτερος χαρτοφύλακας αποτελείται από μία πολύ μεγάλη θήκη και μία μικρή για γρήγορη αποθήκευση αντικειμένων που θέλετε να έχετε εύκολη πρόσβαση. Θα σας βολέψει όσο κανένας άλλος χαρτοφύλακας, λόγω του στυλ και της πρακτικότητάς του. Από υλικό PVC. Βρείτε τον με 1 κλικ.

Μαύρη τσάντα πλάτης ανδρική

Αν επιθυμείτε μεγάλη χωρητικότητα με θήκη laptop, μπορείτε να επιλέξετε μία τσάντα πλάτης όπως η ολόμαυρη Aoking που σε επαγγελματική και μη μετακίνηση θα είναι ο τέλειος συνοδοιπόρος σας.

Επιλέξτε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων στο bagscorner.gr για κάθε αγορά αποσκευής και καθημερινής τσάντας που θα καλύψει κάθε σας επιθυμία στην εργασία και στις μετακινήσεις σας. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις παραγγελίες και τηλεφωνικά, ενώ θα βρείτε τα φυσικά καταστήματα στην Αθήνα.