Tommy Hilfiger γυναικεία ρούχα για όλες τις ώρες της ημέρας

0
1042

Η Tommy Hilfiger είναι από τα πιο γνωστά brands της αγοράς. Εδώ και πολλά χρόνια διατηρεί σταθερό στυλ και προσφέρει street casual εμφάνιση για άνδρες και γυναίκες που θέλουν να είναι καλοντυμένοι, με σπορ άνεση και πολυτελή υφάσματα. Αν είστε γυναίκα και αγαπάτε το chic outfit δεν έχετε παρά να δείτε την παρακάτω ποικιλία από επιλεγμένα γυναικεία ρούχα Tommy Hilfiger που κάνουν τη διαφορά όποια στιγμή της ημέρας και να τα επιλέξετε.

 

Κοντομάνικη polo στα χρώματα του brand

Μπλε navy πόλο με κουμπιά και λευκή – κόκκινη ρίγα. Ένα κοντομάνικο t-shirt που θα φοράτε όλη μέρα με το τζιν σας, το chinos σας ή την mini φούστα σας. Δροσερό ύφασμα που δεν θα σας προδώσει ακόμα και εν μέσω καύσωνα. Τέλεια εφαρμογή. Αποκτήστε την κοντομάνικη Tommy Hilfiger, από εδώ, με δωρεάν αποστολή στην πόρτα σας.

Γυναικεία βερμούδα

Για πολλές γυναίκες αποτελεί ένα από τα καλύτερα γυναικεία ρούχα του καλοκαιριού και των διακοπών. Η βερμούδα ως το γόνατο είναι η πιο βολική πρόταση για να είστε αεράτες στον ελεύθερο χρόνο και τις διακοπές σας. Η λαδί βερμούδα με τσέπες, είναι από τις πιο δημοφιλείς επιλογές από τις πιστές φαν της Tommy!

 

Κοραλλί chinos… το απόλυτα καλοκαιρινό παντελόνι!

Με το διακριτικό σήμα του brand στο πάνω μέρος του παντελονιού, το κοραλλί υφασμάτινο παντελόνι σωλήνας είναι από τα πιο «χαρούμενα» αυτής της σεζόν. Σύνθεση από COTTON-MIXED MATERIALS-ELASTANE.

 

Ένα ιδιαίτερο πουκάμισο για το γραφείο

Η Tommy Hilfiger πρωταγωνιστεί και στα πουκάμισα. Το ριγέ μπλε γυναικείο πουκάμισο είναι από τα πιο ιδιαίτερα κομμάτια που μπορείτε να εντάξετε στην γκαρνταρόμπα σας και να επιλέγετε κάθε φορά που χρειάζεται να ντυθείτε formal.

Για περισσότερες μπλούζες, φορέματα, παντελόνια, μπουφάν, πορτοφόλια, πουκάμισα Tommy Hilfiger και επώνυμα ρούχα online, μπείτε στην ιστοσελίδα του Status.