Σαλόνια και κρεβατοκάμαρες ΚΑΪΜΑΣΙΔΗΣ – Δείτε 3+1 έπιπλα που θα σας εντυπωσιάσουν!

0
477

Τα έπιπλα είναι αυτά που δημιουργούν και φτιάχνουν συνολικά το σπίτι σας! Είναι ο πρωταγωνιστής του στυλ σας και μπορούν να αναδιαμορφώσουν πλήρως μία γωνιά στον χώρο σας. Θέλετε ένα σπίτι μοντέρνο, άνετο, λειτουργικό που θα ζείτε με την οικογένειά σας ευχάριστα;

 

Δύο είναι τα πιο κρίσιμα έπιπλα που θα χρειαστεί να αγοράσετε πρώτα. Το σαλόνι σας και η κρεβατοκάμαρά σας. Από τα πιο ακριβά έπιπλα σε ένα σπίτι που γίνονται η βάση και για όλα τ’ άλλα. Δείτε παρακάτω μερικά έπιπλα που αποτελούν από τα πιο ευπώλητα της αγοράς!

Διθέσιος καναπές καπιτονέ

Ο διθέσιος καναπές είναι η καλύτερη επιλογή για έναν σχετικά περιορισμένο χώρο που ο γωνιακός δεν μπορεί να χωρέσει. Τόσο για ένα φοιτητικό όσο και για ένα οικογενειακό σπίτι, προσφέρει χωρητικότητα και άνεση. Ο καναπές Epic είναι μία θαυμάσια επιλογή για όσους θέλουν ένα έπιπλο σε νεοκλασική γραμμή, που μπορεί να τοποθετηθεί ακόμα και σε ένα μοντέρνο σπίτι.

Γωνιακός καναπές

Ένας γωνιακός καναπές θα καλύψει όλη την περιοχή του σαλονιού και έτσι με ένα έπιπλο θα είναι έτοιμο το καθιστικό σας. Ο καναπές Megga παράγεται στα χρώματα και τις διαστάσεις της επιλογής σας. Θα χωρέσει όλους τους καλεσμένους σας!

Κρεβατοκάμαρα με καπιτονέ προσκέφαλο

Οι κρεβατοκάμαρες με καπιτονέ προσκέφαλο αποτελούν από μόνες τους μία μεγάλη κατηγορία που έχει φανατικούς αγοραστές. Το στυλ τους μπορεί να είναι νεοκλασικό, ωστόσο μπορούν εύκολα να ενταχθούν σε οποιοδήποτε στυλ διακόσμησης, με την ποικιλία των χρωμάτων τους. Μπορείτε να βρείτε το σχέδιο με σετ τουαλέτα και κομοδίνο, σε τιμή προσφοράς.

Κρεβατοκάμαρα με βάση το ξύλο

Τα ξύλινα έπιπλα είναι πολύ δημοφιλή, αφού μπορούν να συνδυαστούν πανεύκολα με το στυλ του χώρου σας. Η κρεβατοκάμαρα Star με περίτεχνο κεφαλάρι, μπορεί να παραχθεί σε χρώματα και υλικά της επιλογής σας.

Θέλετε να βρείτε περισσότερες κρεβατοκάμαρες και τα καλύτερα σαλόνια στη Θεσσαλονίκη; Στην μεγάλη ποικιλία ΚΑΪΜΑΣΙΔΗΣ με κορυφαίες κρεβατοκάμαρες και έπιπλα στο Νομό Θεσσαλονίκης μπορείτε να επιλέξετε τα καλύτερα έπιπλα, με έδρα τη Θεσσαλονίκη!