3+1 συστήματα ασφαλείας που μπορούν να κρατήσουν μακριά τους κλέφτες

0
209

Προνοήστε για την ασφάλεια του σπιτιού σας, πριν μπουν και στο δικό σας σπίτι! Σίγουρα ακούτε στο περιβάλλον σας για κλοπές σπιτιών όλες τις ώρες της ημέρας ή της νύχτας. Προστατευτείτε, επιλέγοντας μερικές από τις παρακάτω συμβουλές από συστήματα που θα σας προσφέρουν μεγάλη σιγουριά και ασφάλεια.

 

Συμβουλή # 1: Πείτε ναι στα συστήματα συναγερμού

Κάποτε τους θεωρούσαν υπερβολή, πλέον είναι πολύ σημαντικοί για την γενική ασφάλεια του σπιτιού και μάλιστα έχουν σώσει πολλές ακίνητες περιουσίες από την εισβολή διαρρηκτών. Η εγκατάστασή στα συστήματα συναγερμού είναι πολύ εύκολη, αλλά απαιτεί οπωσδήποτε ειδικό συνεργείο, το οποίο θα αναλάβει κάθε εργασία στα κουφώματα πόρτας και στα ανοίγματα που θέλετε να θωρακίσετε.

Ο συναγερμός ακούγεται τόσο σε περίπτωση κλοπής που όχι μόνο θα τρομάξει τους διαρρήκτες, αλλά θα ξεσηκώσει τη γειτονιά στο πόδι, ώστε να μην μπορεί να ξεφύγει ο διαρρήκτης.

Τοποθετήστε τον συναγερμό σε σημείο που να φαίνεται ώστε να είναι αποτρεπτικός για τον κλέφτη και τοποθετήστε και ταμπέλες ότι ο χώρος φυλάσσεται από συναγερμό.

Συμβουλή # 2: Κάμερες ασφαλείας εξωτερικών χώρων

Μία κάμερα μπορεί να σώσει την κατάσταση! Μην ξεχνάτε ότι εκτός από το εσωτερικό του σπιτιού, εξίσου σημαντική είναι η εγκατάσταση της κάμερας και στο εξωτερικό μέρος, με κρυφές ή φανερές κάμερες, ανάλογα με τις ανάγκες σας επιλέξτε τις κατάλληλες κάμερες ασφαλείας εξωτερικών χώρων.

Συμβουλή # 3: Εγκαταστήστε κλειδαριές ασφαλείας

Έρευνες λένε ότι ένας επαγγελματίας διαρρήκτης μπορεί πιο εύκολα να απεγκαταστήσει έναν συναγερμό από το να ανοίξει μία ποιοτική κλειδαριά ασφαλείας. Για μεγαλύτερη ασφάλεια, μπορείτε να εγκαταστήσετε και πτυσσόμενα κάγκελα.

Συμβουλή # 4: Φωταψίες στο σπίτι!

Το πιο απλό μέτρο ασφαλείας, μερικές φορές είναι και το πιο αποτελεσματικό. Πάντα το σπίτι θα πρέπει να φωτίζεται με κάποιον τρόπο. Κανένας δεν επιχειρεί να μπει σε ένα σπίτι με φωταψίες.

Τα συστήματα ασφαλείας CoverCraft είναι από τα καλύτερα της αγοράς. Μία δοκιμή θα σας πείσει.