Συχνές ερωτήσεις για την μακροχρόνια μίσθωση αυτοκινήτου

0
106

Το leasing ή αλλιώς μακροχρόνια μίσθωση, είναι μία εναλλακτική επιλογή απέναντι στην ενοικίαση απλού ή επαγγελματικού αυτοκινήτου ή ενοικίαση φορτηγού σε μοναδικές τιμές. Συνήθως αποτελεί μία θαυμάσια επιλογή επαγγελματιών που χρειάζονται μακροπρόθεσμες λύσεις στην αγορά, χωρίς να εμπεριέχεται η έννοια της ιδιοκτησίας.

 

Τα πλεονεκτήματα της χρονομίσθωσης

Μηδαμινά έξοδα συντήρησης

Η μίσθωση σας καλύπτει τα κόστη του service και ό,τι αυτό συνεπάγεται, την αλλαγή ελαστικών καθώς επίσης και την ασφάλεια μαζί με τα τέλη κυκλοφορίας. Στην κάλυψη αυτή, υπάρχουν κι άλλες υπηρεσίες όπως είναι οι βλάβες ανταλλακτικών ή η οδική βοήθεια σε περίπτωση ακινητοποίησης του οχήματος ή του φορτηγού.

Οδηγείτε ένα καινούργιο αυτοκίνητο

Στην μακροχρόνια μίσθωση μπορείτε να οδηγείτε ακόμα και ένα καινούργιο αυτοκίνητο, επιλέγοντας μάρκα, όλον τον εξοπλισμό ακόμα και την εξωτερική του εμφάνιση. Ουσιαστικά το leasing είναι το μόνο πρόγραμμα που δίνει αυτή τη δυνατότητα.

Ισχυρό κίνητρο για επιχειρήσεις

Για κάθε επιχείρηση και επαγγελματία, προσφέρει ένα ισχυρό κίνητρο λόγω της ευελιξίας, αφού για έναν στόλο αυτοκινήτων με μακροχρόνια μίσθωση δεν χρειάζονται μεγάλες δαπάνες.

Στην Drive Hellas εκτός από υπηρεσίες leasing, μπορείτε να βρείτε σε πολύ καλές τιμές και ενοικίαση επαγγελματικού αυτοκινήτου για μικρό χρονικό διάστημα. Οι όροι και προϋποθέσεις προσαρμόζονται στα μέτρα του κάθε επαγγελματία.

Βρείτε ό,τι ψάχνετε για τις ενοικιάσεις αυτοκινήτων, μέσα από το επίσημο site της Drive Hellas, με αποκλειστικά προνόμια για εσάς.

Απλές ενοικιάσεις αυτοκινήτων, προσφορές σε ειδικά πακέτα με οδηγό, ενοικίαση βαν από το αεροδρόμιο, εταιρικά προγράμματα και πολλά άλλα, στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Βρείτε όλους τους τρόπους επικοινωνίας, Drive Hellas.