Ρούχα παραλλαγής και άρβυλα στρατού από την Survival!

0
958

Τα ρούχα παραλλαγής δεν φοριούνται πλέον μόνο από τους νεοσύλλεκτους ή από τα σώματα ασφαλείας, αλλά απ’ όλους όσους ασχολούνται με υπαίθριες δραστηριότητες παντός τύπου. Τα υφάσματα του ρουχισμού αυτού έχουν τέτοια επεξεργασία, ώστε να μην σκίζονται με τίποτα, να είναι άνετα και να καλύπτουν κάθε size.

 

Για οποιαδήποτε εξωτερική εργασία, για outdoor δραστηριότητες, για το κυνήγι, για επιβίωση, για ασχολίες στον κήπο και φυσικά για όσους θα υπηρετήσουν σύντομα, τα ρούχα παραλλαγής και τα άρβυλα στρατού είναι πολύ σημαντικά αξεσουάρ που θα καλύψουν κάθε ανάγκη τους.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Survival θα καλύψει κάθε σας ανάγκη, προσφέροντας σε πολύ καλές τιμές στρατιωτικά είδη, ρούχα παραλλαγής όπως χιτώνια, μπουφάν, μπλούζες, παντελόνια με εργονομικές τσέπες και παπούτσια με καινοτόμα υλικά που ακολουθούν κάθε σας βήμα με ασφάλεια.

Παρακάτω σας προτείνουμε μερικά ρούχα που μπορείτε να φορέσετε 24ώρες το 24ωρο, είτε για την υπηρεσία είτε για οποιαδήποτε δραστηριότητα είναι απαραίτητη για εσάς η άνεση και η ελευθερία κινήσεων.

Παντελόνι TRU-SPEC MILITARY APPAREL

Το παντελόνι έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να αντέχει ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες. Φορέστε το όλη μέρα κάθε μέρα και εγγυημένα δεν θα πάθει τίποτα, εντός και εκτός υπηρεσίας. Γεμίστε τις τσέπες του με όλα τα απαραίτητα αντικείμενά σας, για να έχετε ελεύθερα τα χέρια σας. Διαθέτει και θήκες για φακούς, γεμιστήρες, πολυεργαλεία.

Στεγνώνει πολύ εύκολα, ενώ στα γόνατα περιλαμβάνει και μαλακές επιγονατίδες.

Online παραγγελία από εδώ.

Επιχειρησιακή ισοθερμική μπλούζα

Ισοθερμικό από την Tru-Spec με συνολικά 6 τσέπες και ειδικό ύφασμα από βαμβάκι και νάυλον. Ιδανική επιλογή για προσθήκη εξάρτυσης, αφού ο κορμός του δεν είναι ογκώδης. Το ύφασμά του αντέχει σε κάθε καταπόνηση ακόμα και σε φωτιά.

Η εξωτερική του επένδυση στον επιχειρησιακό ρουχισμό είναι με ύφασμα SuperFabric, ειδικά στους αγκώνες κάνει το έρπειν πανεύκολο, χωρίς τραυματισμούς. Ρυθμιζόμενο κλείσιμο στα μανίκια.

Αντιανεμικό τζάκετ

Αδιάβροχο και αντιανεμικό, τύπου Softshell τζάκετ από 100% Polyester Outershell, σε σχέδιο παραλλαγής. Με εσωτερική επένδυση fleece και αναδιπλούμενη κουκούλα. Πρόκειται για ένα all-Around Jacket, τρομερά λειτουργικό και εξαιρετικά οργανωμένο που μπορεί να αντικαταστήσει πλήρως το classic μπουφάν σας.

Άρβυλα AKU

Το άρβυλο Pilgrim το επιλέγουν ειδικές μονάδες στρατού, ακριβώς επειδή είναι τρομερά ανθεκτικό σε κάθε περιβάλλον και κατάσταση. Κατασκευάστηκε ώστε να το φορέσουν οι US Navy Seals. Εξαιρετική διαπνοή και απορρόφηση των κραδασμών. Επιλέξτε το για μεγάλες πεζοπορίες, εκπαίδευση αλλά και δραστηριότητες. Το πιο φιλικό άρβυλο για το πέλμα σας!

Για να επιλέξετε το σωστό νούμερο που ταιριάζει στο πόδι σας, συμβουλευτείτε την επισυναπτόμενη εικόνα του μεγεθολογίου.

Μπείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα Survival από εδώ και πραγματοποιήστε την παραγγελία σας.