2+1 προτάσεις για το κυριακάτικο πρωινό από Agrolicious!

0
138

Εκτός από αυγά με μπέικον και πεϊνιρλί, μπορείτε να χρωματίσετε διαφορετικά το πρωινό σας και να δώσετε άλλη βάση στη διατροφή σας. Δοκιμάστε να σερβίρετε ένα γλυκό πρωινό αυτήν την εβδομάδα στην οικογένειά σας, με μερικά προτεινόμενα προϊόντα από το ηλεκτρονικό κατάστημα Agrolicious που θα σας προτείνουμε, σαν τα πιο δημοφιλή προϊόντα που έχουν αγοραστεί τις τελευταίες μέρες από τους περισσότερους καταναλωτές μας.

Μέλι πεύκου

Από τον Μελισσοκομικό Συνεταιρισμό Μελιττέας, μέσω του online καταστήματος, θα βρείτε ένα μέλι πεύκο, με τέλεια γεύση. Έχει συσκευαστεί και παρθεί από τα πευκοδάση της Θάσου και της Βόρειας Εύβοιας, με μεθόδους που έχουν σαν αποτέλεσμα ένα αρωματικό μέλι που χαρίζει ενέργεια και δύναμη. Βρείτε το εύκολα και γρήγορα, σε πολύ καλή τιμή.

Στην μεγάλη συλλογή θα βρείτε εκτός από πευκόμελο και θυμαρίσιο ή μέλι ελάτου ή αναμεμειγμένες ποικιλίες με περισσότερο άρωμα και χρώμα.

Μαρμελάδες

Τι πιο γευστικό από ψωμί με βούτυρο και μαρμελάδα; Μία από τις πιο ολοκληρωμένες και θρεπτικές προτάσεις για να ξεκινήσετε την μέρα σας. Ειδικά τα παιδιά θα λατρέψουν αυτή την μαρμελάδα! Σας προτείνουμε με κλειστά τα μάτια την μαρμελάδα ράσμπερι ή αλλιώς σμέουρο με το υπέροχο χρώμα και την μοναδική γεύση. Πατήστε εδώ για να την παραγγείλετε μαζί με τα υπόλοιπα προϊόντα σας.

Η παράδοση των προϊόντων γίνεται μέσω της μεταφορικής εταιρείας. Πάντα έχετε την επιλογή να τα παραλάβετε από το κατάστημα στα Βριλήσσια. Μεταξύ 1-5 εργάσιμων ημερών θα είναι στον χώρο σας. Ελάχιστη παραγγελία 10€. Και καλάθια δώρων έτοιμα φτιαγμένα και διακοσμημένα.

Ξεκινήστε τις αγορές σας, τώρα, μπαίνοντας στο agrolicious.gr. Βρείτε μας στα τηλέφωνα 210 8100028| 6947339537.