Ελισάβετ Γεωργίου: «Be Positive and Keep Dreaming»

0
268

Tο Σχολείο Τουρισμού OnTour NEXT GEN Athens περήφανα παρουσιάζει!!! στον Πολυχώρο “Αθηναΐς” 25 Ιανουαρίου 2020 στις 13:45 την Ελισάβετ Γεωργίου, Εργασιακή ψυχολόγο- Coach, Ψυχοθεραπεύτρια και Διευθύντρια της Be Yourself, που θα μας ξεναγήσει σε έναν κόσμο που κάνουμε οι ίδιοι τη διαφορά στη ζωή μας, μέσα από την ομιλία της «Be Positive and Keep Dreaming».

Εργασιακές αλλαγές και μετάβαση σε μια νέα εποχή; Νέες προκλήσεις για όλους; Πόσο έτοιμοι είμαστε; Ποιες δεξιότητες χρειάζομαι; Τί να περιμένω; Πώς διατηρώ τη θετική μου στάση και αντιμετωπίζω τους κλέφτες “ονείρων”;

Η Ελισάβετ, εξειδικεύεται στην προώθηση της Ψυχικής Υγείας και του Ευ Ζην σε επιχειρήσεις και άτομα καθώς και στη διαχείριση επαγγελματικών & προσωπικών κρίσεων και μεταβάσεων (απόλυση, πένθος, διαζύγιο, ασθένεια, burn-out). Επικεντρώνεται, στην ευεξία, την ψυχική ανθεκτικότητα, την αυτογνωσία, τη διαχείριση του στρες και των συγκρούσεων.

Διαθέτει εμπειρία 20 ετών ως σύμβουλος σε μεγάλες πολυεθνικές και ελληνικές εταιρείες σε θέματα ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού. Παράλληλα, δουλεύει ως ψυχοθεραπεύτρια.
Από το 2010, έκανε το όνειρο της πραγματικότητα και ίδρυσε το Κέντρο Be Yourself (www.be-yourself.gr) όπου παρέχει υπηρεσίες Συμβουλευτικής, Coaching, Mentoring, Εκπαίδευσης και Ψυχοθεραπείας, ατομικά ή ομαδικά, σε ιδιώτες, επιχειρήσεις, MKO και εκπαιδευτικούς οργανισμούς.

Από παιδί αγαπούσε την ψυχολογία και διαρκώς εκπαιδεύεται και εμβαθύνει στο αντικείμενο αυτό. Έτσι, κατέκτησε, Πτυχίο Ψυχολογίας (Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών), Μεταπτυχιακό Οργανωτικής & Οικονομικής Ψυχολογίας (Πάντειο Πανεπιστήμιο), Δίπλωμα Personal & Executive Positivity Coaching (Positivity Coaching Academy), 4ετή εκπαίδευση στην ψυχοθεραπεία Gestalt (Gestalt Foundation) και πιστοποίηση Εκπαιδευτή Ενηλίκων (ΕΟΠΠΕΠ).