Κροατική Προεδρία ΕΕ: Μέλλον της Ευρώπης & νέα Ευρωπαϊκή Επιτροπή

0
139

Η Πρεσβεία της Κροατίας στην Ελλάδα, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στην Ελλάδα, το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πληροφόρησης του Δήμου Αθηναίων Europe Direct City of Athens, σας προσκαλούν σε μια δημόσια συζήτηση για το μέλλον της Ευρώπης με αφορμή την ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ από τη Κροατία την 1η Ιανουαρίου 2020.


Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στην έδρα του κέντρου πληροφόρησης Europe Direct City of Athens στο Σεράφειο Δήμου Αθηναίων – Serafio City of Athens Πειραιώς και Πέτρου Ράλλη την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020 στις 12:00 (προσέλευση έως τις 11.45)

Θα γίνει παρουσίαση των προτεραιοτήτων της Κροατικής Προεδρίας της ΕΕ για το μέλλον της Ευρώπης και θα ακολουθήσει ανοιχτός διάλογος του Πρέσβη κ. Aleksandar Sunko, του Επικεφαλής της Ευρωπαϊκή Επιτροπή στην Ελλάδα κ. Γιώργου Μαρκοπουλιώτη και του Επικεφαλής του Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, κ. Κώστα Τσουτσοπλίδη με τους παρευρισκόμενους.

Ο Πρέσβης της Φινλανδίας στην Ελλάδα Embassy of Finland in Athens κ. Juha Pyykkö θα απευθύνει χαιρετισμό για την απερχόμενη Φινλανδική Προεδρία.

Την συζήτηση θα συντονίσει η κ. Μαριάννα Σκυλακάκη, αρχισυντάκτρια του αθηΝΕΑ

Προβλέπεται ταυτόχρονη διερμηνεία Αγγλικά-Ελληνικά-Αγγλικά καθώς και δυνατότητα στάθμευσης.