Γενικοί κανόνες για το χειμωνιάτικο look που πρέπει να γνωρίζετε

0
69

Ακόμα κι αν κάθε άνδρας έχει διαφορετικό στυλ και outfit, ωστόσο υπάρχουν κάποια μυστικά επιτυχίας που είναι δοκιμασμένα και μπορούν να αποτελέσουν κανόνα για το ανδρικό στυλ.

Πως θα αποφύγετε τις κακόγουστες συνήθειες στο στυλ σας; Τελικά υπάρχουν passepartout κομμάτια που θα φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στην κομψότητα; Ποια είναι τα μέχρι τώρα standards που απ’ ότι φαίνεται δεν προσθέτουν πόντους στο ταπεραμέντο σας;

Μην το παρακάνετε με το layering

Στόχος της τάσης layering είναι να φορέσετε αρκετά ανδρικά ρούχα (τα οποία θα βρείτε σε προσφορές) ώστε ακόμα κι αν βγείτε σε θερμοκρασία υπό το μηδέν να είστε τέλεια μονωμένοι από το κρύο! Ωραίο ακούγεται, αλλά στην πράξη είναι μία τάση που μπορεί να υποστηριχθεί περισσότερο από τις γυναίκες και λιγοστές φορές από τους άνδρες. Αν σκέφτεστε λοιπόν να φορέσετε το t-shirt σας, το πουκάμισο από πάνω ένα πλεκτό και τέλος το παλτό σας με κασκόλ, με… με… τότε απλά μην το κάνετε!

Προτιμήστε κάποιο από τα ανδρικά πλεκτά πουλόβερ που μπορεί να φορεθεί σαν μοναδικό item, μοντέρνο με κάποιο μοτίβο της αρεσκείας σας. Το ανδρικό πουλόβερ Huge σε τρεις υπέροχες αποχρώσεις θα γίνει το πιο βολικό ρούχο του χειμώνα.

Σωστό μήκος στο παλτό σημαίνει…

Το ανδρικό στυλ μοντγκόμερι παλτό κατά κανόνα δεν πρέπει να είναι κοντό (δηλαδή στο ύψος της μέσης). Αν πρόκειται για μοντγκόμερι, τότε το μήκος θα πρέπει να φτάνει στους γλουτούς. Επιλέξτε το σωστό size για να δείχνει κομψό πάνω σας.

Το παλτό τύπου Montgomery από 3GUYS έχει γίνει ανάρπαστο και κυκλοφορεί και τη νέα σεζόν! Με αποσπώμενη κουκούλα και ξύλινα κουμπιά είναι ό,τι πιο κομψό θα φορέσετε φέτος.

Λεπτότητα και φινέτσα ακόμα και στο άρωμά σας

Εκτός από την εμφάνιση, σημασία έχει και η αίσθηση που αφήνετε στο πέρασμά σας. Αρωματιστείτε όσο πρέπει, χωρίς να το παρακάνετε! Είναι μία λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά στο αντίθετο φύλο.

Shop Now: 3GUYS.gr