Εκτυπωτές από την HP με αντοχή στον χρόνο και προσιτή τιμή

0
92

Οι εκτυπωτές του tonerlow.gr αποτελούν πλέον ένα από τα καλύτερα μηχανήματα που μπορείτε να επιλέξετε για το γραφείο και το σπίτι. Είναι πολυμηχανήματα που έχει πλέον κάθε σπίτι και κάθε εταιρεία. Εκτός από εκτύπωση, μπορείτε να βγάλετε φωτοτυπίες και να απολαύσετε επιπλέον υπηρεσίες που προσφέρει ο κάθε εκτυπωτής.


Στο παρόν άρθρο θα ασχοληθούμε με τους εκτυπωτές από Hp με τεχνολογία Laser που είναι από τους πιο ευπώλητους της αγοράς, μαζί με τα συμβατά toner, ώστε να παραγγείλετε ένα ολοκληρωμένο πακέτο.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα των εκτυπωτών laser;

Οι εκτυπωτές με τεχνολογία laser βρίσκονται σε πολύ καλή τιμή, αφού με ένα toner, οι σελίδες εκτύπωσης είναι πάνω από 1.000. Εκτός από την πολύ καλή τιμή των προϊόντων, οι εκτυπωτές αυτοί έχουν πολύ υψηλή ταχύτητα έως και 60 σελίδες ανά λεπτό. Κάθε επαγγελματίας θα ήθελε μία τέτοια ταχύτητα και μάλιστα σε συμφέρουσα συσχέτιση τιμής και ποιότητας. Τα toner δεν ξεραίνονται όπως τα μελάνια. Ακόμα και αν μεσολαβήσει ένα μεγάλο διάστημα χωρίς να εκτυπώσετε, η επόμενη εκτύπωση θα σας βρει με την ίδια ποιότητα!

Τέλος, οι εκτυπωτές αυτοί διαθέτουν μεγάλη μνήμη, που σημαίνει ότι μπορούν χρησιμοποιούνται από πολλούς χρήστες ταυτόχρονα.

Ένας εκτυπωτής που αξίζει

 

 

Ο εκτυπωτής HP LaserJet P2055dn μονόχρωμος είναι από τους καλύτερους της αγοράς. Μπορείτε να τον βρείτε σε πολύ καλή τιμή, ελαφρώς μεταχειρισμένο με 2-6 άτοκες δόσεις και δωρεάν μεταφορικά. Μπορείτε να δείτε την σελίδα του προϊόντος προσεκτικά, διαβάζοντας ένα προς ένα τα χαρακτηριστικά του προϊόντος σε pdf. Εδώ, βρίσκονται οι καλύτεροι μεταχειρισμένοι εκτυπωτές.

Συνδυάστε το με το με το Toner HP CE285A, CB436A, CB435A μαύρο συμβατό με Laserjet. Super αγορές με ένα κλικ!