Καθαριστικά αυτοκινήτου για εύκολο και γρήγορο πλύσιμο

0
75

Στο αυτοκίνητο δεν κυριαρχεί μόνο η σκόνη της ατμόσφαιρας στο εξωτερικό αμάξωμα, αλλά υπάρχει περίπτωση να επικρατούν λεκέδες από καφέ και φαγητά στο εσωτερικό.


Ακόμα κι αν δεν έχετε την οικονομική δυνατότητα να δίνετε κάθε εβδομάδα το οικογενειακό αυτοκίνητο για πλύσιμο, μπορείτε να αναλάβετε μόνοι σας το πλύσιμό του, πολύ εύκολα, με τα κατάλληλα καθαριστικά.

Αν εξοπλιστείτε με τα απαραίτητα σκευάσματα, θα μπορείτε να δείτε να αστράφτει όχι μόνο το εξωτερικό του αυτοκινήτου αλλά και οι ταπετσαρίες, οι ζάντες και το ταμπλό.

Πως θα γίνει αυτό;

Ο καθαρισμός ταπετσαρίας αυτοκινήτου γίνεται παιχνιδάκι με το συμπυκνωμένο καθαριστικό Bio Car. Μπορείτε να το ψεκάσετε ή να το αραιώσετε με νερό και να τρίψετε τις επιφάνειες.

Με τον αφρό καθαρισμού αυτοκινήτου (βρείτε τον εδώ) μπορείτε να καθαρίσετε όλες τις επιφάνειες, δημιουργώντας περισσότερο αφρό με την κατάλληλη βούρτσα αυτοκινήτου.

Ταμπλό

Το ταμπλό του αυτοκινήτου είναι μία επιφάνεια που αποτελείται από ειδικά υλικά τα οποία μπορούν να έρχονται σε επαφή με συγκεκριμένα καθαριστικά για να μην φθαρούν. Το γαλάκτωμα για το ταμπλό αυτοκινήτου είναι η καλύτερη λύση για να βλέπετε να λάμπει το ταμπλό! Εκτός από γαλάκτωμα στην μεγάλη ποικιλία του εμπορίου θα βρείτε και γυαλιστικά για το ταμπλό.

Τι άλλο θα βρείτε για να αφαιρέσετε βρωμιές από το αυτοκίνητο;

Στο e-shop One Services μπορείτε να επιλέξετε ειδικά καθαριστικά και για τις ζάντες, στις οποίες μπορεί να έχουν κολλήσει χώματα.

Επίσης ας μην ξεχνάμε τα υδρόφιλα σφουγγάρια, τα οποία σέβονται το αμάξωμα και μπορούν να κάνουν πολλή σαπουνάδα αφαιρώντας τις πιο δύσκολες βρωμιές!

Τέλος, μην ξεχάσετε να επιλέξετε ανάλογα με την εποχή (χειμώνας-καλοκαίρι) το κατάλληλο καθαριστικό για το παρμπρίζ, ώστε η ορατότητα σας να είναι άψογη.

Περισσότερα καθαριστικά αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας θα βρείτε, σε πολύ καλές τιμές στο oneservices-eshop.gr.