Οικονομική ανακαίνιση σαλονιού σε απλά βήματα

0
488

Πολλοί από εσάς θέλετε να αλλάξετε λίγο το σαλόνι σας, αλλά όπου κι αν κοιτάξετε βρίσκετε πολύ υψηλές τιμές και καταφεύγετε σε λύσεις που δεν σας ταιριάζουν ή αφήνετε τα έπιπλά σας ως έχουν; Το αποτέλεσμα σε αυτήν την κατάσταση είναι σίγουρα η κακή ψυχολογία, αφού ενώ είχατε στην άκρη ένα αξιόλογο budget τελικά δεν φτάνει για τις αλλαγές που ονειρευόσασταν!


Τα έπιπλα Αθανασίου από τη Θεσσαλονίκη σας έχουν τη λύση, προσφέροντας κάθε χρόνο μία μοναδική ποικιλία επίπλων, η οποία θα σας δώσει την ευκαιρία να αλλάξετε το σπίτι σας, με τους δικούς σας όρους. Φυσικά δεν γίνεται να μην αλλάξετε τον πρωταγωνιστή του σαλονιού σας, ο οποίος είναι ο καναπές. Τα σαλόνια που θα βρείτε στην φετινή συλλογή έχουν και γωνιακούς καναπέδες και πολυθρόνες με εντυπωσιακό design.

Τι χρώμα καναπέ να επιλέξω;

Δεν είναι και τόσο δύσκολο, το ερώτημα αυτό, καθώς λίγο να κοιτάξετε τον χώρο σας θα διαπιστώσετε ποιες είναι οι αποχρώσεις που σας ταιριάζουν σαν προσωπικότητα αλλά μπορούν να σταθούν και στον χώρο σας. Το χρώμα της μέντας που βλέπετε στον καναπέ lumina θα μπορούσε να φέρει μία πραγματική φρεσκάδα στο σαλόνι, αν οι αποχρώσεις που έχετε επιλέξει ανήκουν στις γήινες.

Πολυθρόνα πασπαρτού

Μία πολυθρόνα εκτός από τη λειτουργικότητά της, μπορεί να παίξει και πολλούς άλλους ρόλους, όπως το να χρησιμεύσει για να γεμίσει έναν χώρο υποδοχής ή να διαμορφώσει μία όμορφη γωνιά μέσα στο σπίτι. Η πολυθρόνα Nefeli είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα πολυθρόνας, η οποία μπορεί να σταθεί επάξια σε κάθε χώρο του σπιτιού σας.

Μην θυσιάζετε καθόλου την άνεση σας και την ποιότητα του σπιτιού σας. Μπορείτε να δείτε περισσότερα στο Alfa Saloni.