Ψάχνετε για συνεργεία καθαρισμού με συνέπεια και ποιότητα; Έχουμε τη λύση!

0
128

Τα συνεργεία καθαρισμού ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ στην Θεσσαλονίκη, εδώ και χρόνια προσφέρουν υπηρεσίες υγιεινής, καθαριότητας, συντηρήσεων σε κάθε προάστιο της πόλης, με συνέπεια και επαγγελματισμό. Το μεγάλο πελατειακό κοινό και οι σχέσεις εμπιστοσύνης που έχει αναπτύξει το έχουν αποδείξει και με το παραπάνω.


Εκτός από την καθαριότητα χώρων, μπορείτε να βρείτε επιπλέον υπηρεσίες που χρειάζονται όλοι οι παλιοί και οι καινούργιοι χώροι αλλά και τα κτήρια. Μερικές από αυτές τις υπηρεσίες είναι:

Αδιαβροχοποίηση δαπέδων

Προστατέψτε κάθε δύσκολη και απαιτητική επιφάνεια από πετρώματα με ειδικούς καθαρισμούς και ενέργειες συντήρησης, δίνοντας παραπάνω αξία στον χώρο σας.

Καθαρισμός Υαλοπινάκων

Οι υαλοπίνακες σε ένα μεγάλο κτήριο είναι φυσικό να χρειάζονται ιδιαίτερη μεταχείριση, αφού ο καθαρισμός τους γίνεται με γερανό και ειδικά εργαλεία.

Βιολογικός καθαρισμός

Ο βιολογικός καθαρισμός αφορά κυρίως επιφάνειες, οι οποίες πρέπει να καθαριστούν σε βάθος. Για την εφαρμογή του, τοποθετούνται μόνο ειδικές καθαριστικές ουσίες. Μαζί με αυτόν τον καθαρισμό, μπορεί να γίνει και καθαρισμός στρωμάτων από ακάρεα με αναρρόφηση.

Καθαρισμός επαγγελματικού χώρου

Ιδιαίτερος καθαρισμός, ο οποίος χρειάζεται 1-2 φορές ημερησίως ανάλογα με την φύση και τις δραστηριότητες της επιχείρησης. Το συνεργείο πραγματοποιεί ολοκληρωμένο καθαρισμό σε κάθε χώρο.

Κρυσταλλοποίηση μαρμάρων

Αν θέλετε να συντηρήσετε τα μάρμαρά σας ύστερα από χρόνια και να φαίνονται σαν καινούργια, τότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την υπηρεσία αυτή. Έτσι η καθημερινή φθορά και χρήση δεν θα επηρεάζει το μάρμαρό σας και στο σφουγγάρισμα θα παραμένει άθικτο.

Η εταιρεία ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ στα πλαίσια των αναγκών των καιρών μας είναι πιστοποιημένη και χρησιμοποιεί όλα τα μέτρα ατομικής προστασίας για τους υπαλλήλους της και τους πελάτες της.

Μπορείτε να δείτε περισσότερα για τα συνεργεία καθαρισμού ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ.