Φακοί, θερμός και σουγιάδες: Χρήσιμα αξεσουάρ για την εξοχή!

0
83

H φύση είναι πόλος έξης για πολλούς, είτε για βόλτα και πικνίκ είτε για outdoor δραστηριότητες, είτε για κυνήγι, είτε για camping είτε απλά για παρατήρηση του ζωικού και φυτικού βασιλείου που κρύβει μέσα στα δάση και τις εκτάσεις της.


Κατά την παραμονή σας στην εξοχή όμως, θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για πιθανούς κινδύνους και για αναποδιές. Πως θα τις αποτρέψετε; Με το να έχετε στην κατοχή σας διάφορα εργαλεία και αξεσουάρ που θα σας φανούν χρήσιμα την δεδομένη στιγμή. Παρακάτω θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία από σουγιάδες, θερμό και φακούς led των καλύτερων brands της αγοράς, σε προσιτές τιμές και αυθημερόν αποστολή στην πόρτα σας.

Πολυεργαλείο σουγιάς της Victorinox

Σε αυτή την μικρή κόκκινη θήκη θα βρείτε λεπίδια, ανοιχτήρι, κατσαβίδια, τιρμπουσόν, ψαλίδι, γάντζο, οδοντογλυφίδα, κρίκο κλειδιών, τσιμπιδάκι. Μία από τις πιο πρακτικές αγορές σας σε πολυεργαλεία! Για να νιώθετε ασφαλής όπου κι αν είστε. Αγορά από εδώ.

Μαχαίρι –σουγιάς KA-BAR

Η KA-BAR είναι πασίγνωστη για τους εξαιρετικής ποιότητας σουγιάδες και τα μαχαίρια από ανοξείδωτο ατσάλι. Ο σουγιάς MULE FOLDER STR.EDGE λόγω τους σχήματος της λεπίδας του, θεωρείται ιδανικός για κοπές ακριβείας και διάτρηση.

Παγούρι άλλου επιπέδου!

Βρείτε από εδώ το πρωτοπόρο Lagoon Insulated 750 ml που κρατάει κρύο το νερό και το ποτό σας έως 24 ώρες! Η σχεδίασή του είναι τέτοια ώστε όπως και να βρεθεί στην τσάντα ή στο αυτοκίνητο να μην χυθεί ούτε γουλιά. Ο πιο ασφαλής και άνετος τρόπος να απολαύσετε το κρύο σας ρόφημα στην οδήγηση ή σε ό,τι κι αν κάνετε!

Φακός – προβολέας της LED LENSER

Ανοίξτε τον και θα νομίζετε ότι έχετε ανοίξει προβολέα με τόσο φως που εκπέμπει! Αυτόν τον φακό led μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε ακόμα και όταν βρέχει, χωρίς πρόβλημα. Μπορεί να επαναφορτιστεί έως 1000 φορές. Τον θέλετε; Δείτε περισσότερα από εδώ.

Φακός κεφαλής 200 lumens

Ένας φακός κεφαλής είναι πολυεργαλείο, αφού μπορεί να χρησιμοποιηθεί όχι μόνος την εργασία σας αλλά και στο σπίτι ή την εκδρομή. Super άνετος στο κεφάλι, ακόμα κι αν κάνετε απότομες κινήσεις, ελαφρύς και εύκολος στην ρύθμιση με ένα χέρι. Βρείτε τον επαναφορτιζόμενο φακό κεφαλής H6R της Led Lenser, κλικάροντας εδώ.

Survival, η μόνη επιλογή σε είδη επιβίωσης και αξεσουάρ εξοχής!