Επιλέξτε τις 100% φυσικές μπρικέτες για εξοικονόμηση ενέργειας

0
134

Θέλετε να αγοράσετε και εσείς μπρικέτες σε τιμές χονδρικής; Δεν έχετε παρά να επιλέξετε Carbonbox, μία εταιρεία που πραγματοποιεί παραδόσεις σε όλη την Ελλάδα με ταχύτητα και αξιοπιστία.

Γιατί όμως η μπρικέτα είναι από τα καλύτερα καύσιμα που μπορείτε να επιλέξετε;

Η μπρικέτα είναι ένα φυσικό προϊόν που για βασικό συστατικό χρησιμοποιεί την βιομάζα, η οποία προκύπτει από τα γεωργικά απόβλητα, χωρίς καμία χημική πρόσμιξη.

Οι μπρικέτες είναι στέρεες και έχουν μεγάλη περιεκτικότητα σε υγρασία. Πρόκειται για ένα από τα πιο οικολογικά καύσιμα που μπορείτε να αποκτήσετε και είναι φιλικό για όλες τις χρήσεις. Πολύ σημαντικό είναι ότι η καύση της συμβαίνει με πολύ αργό ρυθμό ενώ η τιμή της είναι σαφώς μικρότερη από αυτή των άλλων καυσίμων.

Οικολογική

Οι μπρικέτες κατά την καύση τους απελευθερώνουν πολύ λίγες ποσότητες διοξειδίου του άνθρακα, οι οποίες φυλακίζονται από τα φυτά για να δημιουργήσουν την απαραίτητη βιομάζα και να ξεκινήσει πάλι αυτός ο κύκλος.

Ασφάλεια

Η μπρικέτα ως στέρεο καύσιμο δεν μπορεί να προκαλέσει στην καμινάδα προβλήματα όπως ανάφλεξη, αφού δεν περιέχει την ρητίνη που συνήθως ευθύνεται για αυτά τα συμβάντα. Επομένως ένα ακόμα πλεονέκτημα είναι η παροχή της πυρασφάλειας.

Εύκολη αποθήκευση

Οι μπρικέτες μπορούν να αγοραστούν σε πακέτα των 5 ή των 10 κιλών και μπορούν να αποθηκευτούν πολύ εύκολα, χωρίς να λερώνουν ακόμα και δίπλα στο τζάκι ή στην αποθήκη χωρίς κανέναν κίνδυνο να ανοιχτούν από έντομα ή τρωκτικά. Η μεταφορά τους είναι πανεύκολη, ακόμα και με το αυτοκίνητό σας.

Συμφέρουν οικονομικά

Μπορείτε να βρείτε τις μπρικέτες σε χαμηλές τιμές και σε τιμές χονδρική, τόσο για χρήση σε ενεργειακό τζάκι όσο και ξυλόσομπα.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για κάρβουνα & μπρικέτες από την Carbon Box.