Κουφώματα αλουμινίου – Η σίγουρη λύση θερμομόνωσης και ηχομόνωσης στο σπίτι σας

0
109

Η επιλογή των κουφωμάτων που θα βάλετε στο σπίτι σας δεν φαντάζει πολύ εύκολη, αφού πρόκειται για μία σημαντική επένδυση που θα μείνει στον χώρο για πολλά, πολλά χρόνια. Προστατεύουν από όλες τις εξωτερικές καιρικές συνθήκες και φυσικά από τον κίνδυνο μας διάρρηξης, αφού είναι πάρα πολύ δύσκολο έως ακατόρθωτο να παραβιαστούν.

Γιατί όμως τα κουφώματα αλουμινίου είναι μία θαυμάσια επιλογή και ποια τα πλεονεκτήματά τους;

Είναι ενεργειακά

Αυτό σημαίνει ότι τα κουφώματα αλουμινίου θα διατηρήσουν την θερμότητα στο ακέραιο και το σπίτι ζεστό τον χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι. Έτσι εξοικονομείτε όχι μόνο χρήματα αλλά προστατεύετε και το περιβάλλον με την μικρής έκτασης χρήση των κλιματιστικών.

Ανθεκτικότητα

Το αλουμίνιο είναι ένα υλικό που δεν καίγεται και διατηρεί την αντοχή του απέναντι σε φωτιά ή σε αντίξοες συνθήκες. Επίσης είναι ευρέως γνωστό ότι προσφέρει μεγάλη ασφάλεια καθώς δεν ραγίζει και δεν διαβρώνεται όπως άλλα υλικά κουφωμάτων.

Ποικιλία χρωμάτων

Τα αλουμίνια μπορούν να χρωματιστούν στην απόχρωση που εσείς επιθυμείτε αλλά και να καθαριστούν πολύ απλά και γρήγορα. Επίσης υπάρχουν πολλά σχέδια που μπορείτε να επιλέξετε και να τοποθετήσετε τελικά στον χώρο σας.

Διπλά και τριπλά τζάμια

Στα ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου, μπορείτε να εντάξετε τους διπλούς υαλοπίνακες που σας δίνουν τη δυνατότητα αντανάκλασης της ενέργειας του ήλιου έως 74%. Περισσότερα πλεονεκτήματα φέρνουν οι τριπλοί υαλοπίνακες που προσφέρουν περισσότερη ηχομόνωση και μεγαλύτερη αντανάκλαση της ηλιακής ενέργειας.

Από πού θα τα προμηθευτείτε; Φυσικά από το perdikaris-alouminia.gr στην Αθήνα, με αλουμίνια Exalco, το μεγαλύτερο όνομα στην αγορά!