Μόνωση ταράτσας: Ποια πλεονεκτήματα φέρνει σπίτι σας

0
129

Η ταράτσα, παρέχει στο σπίτι σας μεγάλη προστασία από τις καιρικές συνθήκες, με πολύ καλή συγκράτηση της υγρασίας. Όλα αυτά εφόσον έχετε κάνει σωστή μόνωση ταράτσας και θερμομόνωση, ώστε να μην υπάρχει καταπόνηση και συγκέντρωση υδρατμών ή μεγάλη απορρόφηση της ηλιακής ακτινοβολίας.

Η υγρασία επιφέρει οξείδωση και διάβρωση στο σκυρόδεμα με αποτέλεσμα να μην υπάρχει αντοχή στις δομές ούτε στις εσωτερικές επιφάνειες.

Η diastrosi hellas σας απαλλάσσει από κάθε δομικό πρόβλημα, προσφέροντας μονώσεις στη Θεσσαλονίκη, με μεγάλη αξιοπιστία και άμεσα αποτελέσματα στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.

Η συμβατική μόνωση ταράτσας προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα στο κτήριο, αφού μπορείτε να απολαμβάνετε δροσιά το καλοκαίρι και ζεστασιά τον χειμώνα. Επιπλέον είναι η αιτία για μεγάλη εξοικονόμηση χρημάτων που μπορεί να σας διευκολύνει πάρα πολύ.

Τι προσφέρει η συγκεκριμένη μόνωση στην ταράτσα σας;

H μόνωση ταράτσας είναι ιδανική λύση για να αποφύγετε τις δυσάρεστες συνέπειες των ακραίων φυσικών φαινομένων. Τα εξειδικευμένα συνεργεία έρχονται στον χώρο σας για να τον μελετήσουν και να προετοιμάσουν την επιφάνεια με πολύ καλό καθαρισμό και επάλειψη με ειδικά υλικά.

Η τοποθέτηση υψηλής ποιότητας πολυστερίνης μπορεί να χαρίσει απόδοση και εξοικονόμηση ενέργειας. Επιπλέον υπολογίζονται οι κλίσεις και διαστρώνονται με ειδικό υλικό οι επιφάνειες για την δημιουργία ρύσεων αποφεύγοντας πλημμύρες και εμφάνιση υγρασίας.

Σε γενικές γραμμές γίνονται πολλές εργασίες που λειτουργούν επικουρικά για την μεγάλη απόδοση της θερμομόνωσης. Η μείωση στον λογαριασμό του ρεύματος είναι πολύ σημαντική σε αυτές τις περιπτώσεις, ενώ η θερμική άνεση σε έναν χώρο με κανέναν κλιματισμό είναι εξαιρετική.

Η εταιρεία Diastrosi Hellas σας προτείνει όχι μόνο λύσεις μόνωσης αλλά σας προσφέρει και βιομηχανικά δάπεδα σε πολύ καλές τιμές, ώστε να βρίσκετε λύσεις σε όλα τα επίπεδα και σε πολύ καλές τιμές.