Πρόσκληση σε Online Event: “Κλιματική Αλλαγή και Ψηφιακός Μετασχηματισμός”

0
302

Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε την Τρίτη 4 Αυγούστου 2020 και ώρα 19:00, τη διαδικτυακή συζήτηση με θέμα: «Κλιματική Αλλαγή και Ψηφιακός Μετασχηματισμός» – Μία συζήτηση για το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ανάκαμψης και τις Εθνικές Αναπτυξιακές Προκλήσεις, που θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το Ελληνικό Παράρτημα της Λέσχης της Ρώμης (Club of Rome).

Η συζήτηση θα λάβει χώρα μέσω Join Zoom Meeting και τα στοιχεία εισόδου σας μπορείτε να βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.facebook.com/events/1202786080074667/?active_tab=about

 Λίγα Λόγια για το θέμα:

 «Κλιματική Αλλαγή και Ψηφιακή Επανάσταση. Δύο από τις μεγαλύτερες προκλήσεις της της εποχής μας. Μέχρι σήμερα η από κοινού αντιμετώπιση και αλληλοστήριξη των δύο αυτών προκλήσεων δεν έχει συντελεστεί με την ταχύτητα και όσμωση που επιβάλλουν οι ανάγκες. Η πρόσφατη πανδημία του COVID19 είχε ως αποτέλεσμα ραγδαίες εξελίξεις σε Πολιτικό και Οικονομικό επίπεδο παγκοσμίως. Για πρώτη φορά η ΕΕ προωθώντας το “Green Deal” και τη συμφωνία για το Ταμείο Ανάκαμψης, ανοίγει το δρόμο και δίνει τις προϋποθέσεις για να περάσουμε σε μια νέα εποχή, τόσο για την Ελλάδα, όσο και για την ΕΕ γενικότερα.»

 Με εκτίμηση,

Γιάννης Μανιάτης