Επαγγελματικά ψυγεία για το μαγαζί σας – 2+1 προτάσεις VARANAKIS

0
151

Η ψύξη σε ένα κατάστημα εστίασης και διάθεσης προϊόντων είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο για την εύρυθμη λειτουργία του. Η αποθήκευση και φύλαξη προϊόντων σε ένα επαγγελματικό ψυγείο αποτελεί ολοκληρωμένη λύση. Είναι όμως όλα τα ψυγεία κατάλληλα για το μέρος που τα θέλετε;

Παρακάτω θα βρείτε μερικές από τις πιο περιζήτητες προτάσεις σε επαγγελματικά ψυγεία θαλάμους, συντήρησης, βαθιάς απόψυξης κ.α.

Ψυγεία θάλαμοι

Από τα πιο διάσημα ψυγεία είναι αυτά της κατάψυξης παγωτού που είναι ψυγεία θάλαμοι και μπορούν να αποθηκεύσουν μεγάλες ποσότητες προϊόντος. Το ψυγείο Green της Afinox που μπορείτε να παραγγείλετε ή απλά να δείτε από εδώ  είναι ένα από τα καλύτερα επαγγελματικά ψυγεία της αγοράς με Delicate Air Flow System και χωρητικότητα 700lt. Τέλος το ψυγείο λειτουργεί με φωτισμό led!

Ένα νέο προϊόν που μπορείτε να βρείτε στην μεγάλη ποικιλία Varanakis είναι το ψυγείο θάλαμος της σειράς Energy για αρτοποιία-ζαχαροπλαστική που προσφέρει και εξοικονόμηση ενέργειας.

Ψυγεία βιτρίνες

Πολύ δημοφιλής κατηγορία και αυτή, αφού η βιτρίνα είναι ένα εργαλείο marketing και σωστής έκθεσης προϊόντων με απώτερο σκοπό την πώληση. Τα ψυγεία αυτά στήνονται βάσει σχεδίου, έχουν συγκεκριμένο φωτισμό και τα επίπεδα θορύβου τους είναι πολύ μειωμένα.

Επαγγελματικές παγομηχανές για συμπαγές παγάκι

Στην ιστοσελίδα varanakis.com θα βρείτε πολύ αξιόλογες επιλογές σε παγομηχανές για συμπαγές παγάκι του κορυφαίου κατασκευαστή KASTEL, σε μοναδική ποιότητα και ασυναγώνιστες τιμές! To best seller μοντέλο του κατασκευαστή είναι η παγομηχανή KP50/25, με δυνατότητας παραγωγής έως και 50Kg πάγου/ημέρα. Για ακόμα μεγαλύτερες ανάγκες, η παγομηχανή KP100/60 προσφέρει τη δυνατότητα παραγωγής έως και 100Kg πάγου/ημέρα.

Και οι 2 προτάσεις μας χρησιμοποιούνται σε όλα τα καταστήματα μαζικής εστίασης, από εστιατόρια έως και bar.

Γιατί να επιλέξετε Varanakis;

  • Πρόκειται για μία επιχείρηση, η οποία έχει αποδεδειγμένη εμπειρία και επιτυχημένη πορεία χρόνων
  • Προσφέρει δωρεάν συμβουλές εστίασης και χρήσης του κατάλληλου επαγγελματικού εξοπλισμού, πριν την αγορά
  • Οι τιμές και οι προσφορές της είναι συμφέρουσες

Μπορείτε να έρθετε σε επαφή με την επιχείρηση και τα προϊόντα της είτε μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος πατώντας εδώ, είτε τηλεφωνικά στο 2105723113.