Όψεις πορσελάνης – Χαμογελάστε ξανά διάπλατα, με ίσια και λευκά δόντια!

0
240

Οι όψεις πορσελάνης αποτελούν μία από τις καλύτερες θεραπείες για τη βελτίωση της εμφάνισης της οδοντοστοιχίας σας, επιτυγχάνοντας πιο λευκά δόντια και πιο όμορφο χαμόγελο.

Ο χειρουργός οδοντίατρος θα σας συστήσει ποια είναι η θεραπεία που σας ταιριάζει περισσότερο οι όψεις ρητίνης ή οι όψεις πορσελάνης, ώστε να δείτε τα επιθυμητά αποτελέσματα μόνιμα στην οδοντοστοιχία σας.

Σε γενικές γραμμές οι όψεις πορσελάνης τοποθετούνται στα μπροστινά δόντια και διορθώνουν το σχήμα, το χρώμα και τη θέση των δοντιών.

Φυσικά προτού αποφασίσετε να προχωρήσετε με τις όψεις πορσελάνης είναι απαραίτητο να μιλήσετε με τον οδοντίατρό σας για να σας δώσει κατευθυντήριες γραμμές.

Η πορσελάνη σε σχέση με τη ρητίνη, είναι πιο ανθεκτική και δεν αποχρωματίζεται. Θα μείνει αναλλοίωτη για πολλά χρόνια στο στόμα σας.

Για να τοποθετηθούν οι όψεις πορσελάνης δεν χρειάζεται να περάσουν όλα τα τα δόντια από το ενοχλητικό τρόχισμα. Για την τέλεια εφαρμογή το τρόχισμα είναι ελάχιστο και ο ασθενής δεν πρόκειται να νιώσει καμία ενόχληση, καθώς γίνεται αναισθησία.

Με το πέρασμα του χρόνου μπορεί να χρειαστεί μία μικρή συντήρηση στα δόντια, ώστε τουλάχιστον για 20 χρόνια να μην χρειαστεί καμία παρέμβαση. Αυτό βέβαια προϋποθέτει να γίνει εξαρχής πολύ σωστή και μελετημένη δουλειά.

Προτού επιλέξετε τον οδοντίατρο που θα εμπιστευθείτε είναι απαραίτητο να έχετε δει δουλειά του πάνω στην εργασία των όψεων ώστε να κρίνετε αναλόγως.

Το τελικό κόστος των όψεων δεν είναι πολύ μεγάλο αν αναλογιστείτε το αποτέλεσμα που θα έχετε όταν χαμογελάτε, το οποίο θα είναι μόνιμο.

Χειρουργός Οδοντίατρος Θ. Τσεγρένη