4η Περιφερειακή Συνδιάσκεψη της Νέας Δημοκρατίας

0
77

4η Περιφερειακή Συνδιάσκεψη ΝΔ: Μόλις το 60% των χρημάτων που πήραν μέσω της επιστρεπτέας προκαταβολής θα επιστρέψουν οι επιχειρήσεις που διατηρούν τον αριθμό των εργαζομένων τους.

Με τη στήριξη των επιχειρήσεων του ιδιωτικού τομέα διασφαλίζουμε θέσεις εργασίας και δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για μεγάλους ρυθμούς ανάπτυξης μόλις αφήσουμε πίσω την υγειονομική κρίση.

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας μας «Αντιμετωπίζουμε τις ιστορικές προκλήσεις της εποχής. Οικοδομούμε με σιγουριά το αύριο», συνεχίστηκε το οδοιπορικό των ψηφιακών συναντήσεων με παραγωγικούς φορείς και επιχειρήσεις της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης.

Συμμετείχαν μεταξύ άλλων ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος , ο Αναστάσιος Διμοσχάκης , ο Χρήστος Δερμεντζόπουλος Πασχαλίδης, ο Γενικός Γραμματέας Δημοσιονομικής Πολιτικής Θανάσης Πετραλιάς, ο Γραμματέας ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥ Στέλιος Κονταδάκης, ο Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού & Επικοινωνίας Ν.Δ., ο Βασίλης Φεύγας και μέλη της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, πρόεδροι των περιφερειακών οργανώσεων και υποψήφιοι βουλευτές.

Τον συντονισμό της συζήτησης είχε η Εκπρόσωπος Τύπου για τα Περιφερειακά ΜΜΕ Έλενα Σώκου.