3 Βραβεία για το Νοσοκομείο Μεταξά στα Healthcare Business Awards 2020!

0
227

1 χρυσό και 2 ασημένια βραβεία ήταν η συγκομιδή του Νοσοκομείου μας στα διακεκριμένα βραβεία Υγείας Healthcare Business Awards.

– Χρυσό βραβείο για τη χρήση ρομποτικής χειρουργικής τεχνολογίας 4ης γενιάς (Da Vinci)

– Ασημένιο βραβείο για την Κλινική μιας ημέρας

– Ασημένιο βραβείο για την Τηλεϊατρική

Τα βραβεία αυτά αποτελούν ακόμα μια αναγνώριση στο σημαντικό έργο που επιτελείται στο Νοσοκομείο Μεταξά , με παροχή υπηρεσιών υγείας υψηλού επιπέδου.

Να σημειωθεί ότι το Νοσοκομείο συναγωνίστηκε μεταξύ κορυφαίων δημόσιων και ιδιωτικών Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων της χώρας, καταφέρνοντας αυτές τις 3 σημαντικές διακρίσεις.

Αξίζουν λοιπόν πολλά συγχαρητήρια στους συνεργάτες μας, στο ιατρικό, νοσηλευτικό, διοικητικό και λοιπό προσωπικό του Νοσοκομείου Μεταξά. 👨‍⚕️👩🏻‍⚕️

Σε ανακοίνωσή του ο Αναπληρωτής Διοικητής του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου «Μεταξά» Σαράντος Ευσταθόπουλος επισημαίνει:

«Στηρίζουμε τα Δημόσια Νοσοκομεία, επικοινωνούμε τα σημαντικά τους επιτεύγματα και στηρίζουμε τη Δημόσια Υγεία, με όποιο τρόπο μπορούμε, ο καθένας από τη θέση ευθύνης που υπηρετεί.

Συνεχίζουμε το δύσκολο έργο μας με την ίδια σεμνότητα και προσήλωση, αλλά παράλληλα με ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και σιγουριά!

Η δική μας δέσμευση είναι ότι θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε την καινοτομία, την πρωτοπορία, τη συνεχή επιμόρφωση του προσωπικού, έχοντας πάντα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος τον πάσχοντα συνάνθρωπό μας!Σύμμαχοί μας σε αυτήν την προσπάθεια η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και η Διοίκηση της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιά & Αιγαίου».

Επιπλέον, απευθύνει «θερμές ευχαριστίες στην Επιτροπή των Βραβείων που συστάθηκε με ειδικό σκοπό την επιλογή των υποψηφιοτήτων και τη συμπλήρωση του φακέλου υποψηφιοτήτων και ειδικά στη συνεργάτη Στατιστικολόγο Γεωργία Κουρουντίδου που συντόνισε την όλη προσπάθεια».

Σαράντος Ευσταθόπουλος Αναπληρωτής Διοικητής Νοσοκομείου Μεταξά