Emmanuel Macron: Το δεύτερο κύμα covid 19 είναι εδώ – Οι υπηρεσίες μας CPR δέχονται πίεση

0
89

Emmanuel Macron: Το δεύτερο κύμα covid 19 είναι εδώ – Οι υπηρεσίες μας CPR δέχονται πίεση Χωρίς συλλογική κινητοποίηση, θα κορεστούν γρήγορα.

Κάποιοι μας είπαν: ” Δεν με απασχολεί, μην μου αφαιρέσετε την ελευθερία. Έχω το δικαίωμα να μολυνθώ “. Αυτό δεν είναι αλήθεια. Μπροστά σε αυτή την επιδημία, συνδεόμαστε μεταξύ μας. Το να μην την σταματάς τώρα παίρνει το ρίσκο ότι αύριο δεν θα υπάρχουν άλλα μέρη για θεραπεία άλλων ασθενειών.

Σήμερα, ένα από τα κύρια διανύσματα του ιού παραμένει η ιδιωτική σφαίρα: όλες αυτές οι στιγμές ευσυνειδησίας που είναι επίσης, σίγουρα, στιγμές χαλάρωσης. Πρέπει να μειώσουμε αυτές τις επαφές.

→ Μια απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 21 π.μ. έως τις 6 μμ θα γίνει από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στο Île-de-France και σε 8 μητρόπολη όπου κυκλοφορεί ενεργά ο ιός (Γκρενόμπλ, Λιλ, Λυών, Αιξ-Μασσαλία, Μονπελιέ, Ρουέν, Saint-Étienne και Toulouse) Η αγάπη μου είναι η αγάπη μου Αυτός ο ταξιδιωτικός περιορισμός θα βασίζεται στην κοινή λογική: δεν θα αφορά όσους έχουν επαγγελματικούς ή ιατρικούς λόγους. Οι τυχόν παραβάσεις θα τιμωρηθούν με πρόστιμο 135
→ Για τη μείωση της συλλογικής πίεσης και της κίνησης, ενθαρρύνεται η τηλεργασία.
→ Ας περιορίσουμε τις ιδιωτικές ομάδες στο μέγιστο 6 άτομα είτε πρόκειται για φίλους για δείπνο, γενέθλια ή εστιατόριο.
→ Η μάσκα που φοράει συνίσταται παντού και συνέχεια, συμπεριλαμβανομένης της ιδιωτικής σφαίρας.

Πολλοί επηρεάζονται από την κρίση: Θέλω να τους πω ότι το κράτος θα είναι εκεί για να τους συνοδέψει.
→ Σκέφτομαι ιδιαίτερα τον κλάδο φιλοξενίας, τις καφετέριες, τα εστιατόρια, τον τουρισμό, την εκδήλωση, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό. Μερική ανεργία, ταμείο αλληλεγγύης, εγγυημένα δάνεια: Αυτά τα μέτρα έκτακτης ανάγκης θα παραταθούν και θα ενισχυθούν.
→ Επειδή οι πιο επισφαλείς είναι και οι πιο εκτεθειμένοι, έκτακτη ενίσχυση 150 ευρώ συν 100 ευρώ το παιδί θα καταβληθεί σε RSA και APL αποδέκτες.

Είμαστε ένα έθνος υποστηρικτικών πολιτών. Δεν μπορούμε να το ξεπεράσουμε αν δεν παίξει ο καθένας το ρόλο του. Σας χρειάζομαι όλους. Χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλον. Και θα το ξεπεράσουμε μαζί.