2+1 στρώματα και κρεβάτια Market Strom για ύπνο στα πούπουλα

0
416

Η εταιρεία Market Strom προσφέρει εδώ και χρόνια στους πελάτες της κρεβάτια και στρώματα από επώνυμους κατασκευαστές, με εγγυήσεις, άτοκες δόσεις και υποστήριξη σε ό,τι χρειάζεται ένας καταναλωτής ακόμα και μετά την αγορά.

Στη μεγάλη ποικιλία των προϊόντων θα βρείτε στρώματα ύπνου, κρεβατοκάμαρες, κρεβάτια με στρώμα ή χωρίς, ανωστρώματα αλλά και αξεσουάρ ύπνου που θα σας χαρίσουν έναν πραγματικά ποιοτικό ύπνο κάθε βράδυ.

Στρώματα και ανωστρώματα

Μπορείτε να βρείτε από τα πιο οικονομικά στρώματα μέχρι τα πιο ακριβά, ανατομικά ή ορθοπεδικά με ελατήρια ή χωρίς και extra άλλα προνόμια, σε αρκετά καλές προσφορές.

Το οικονομικό αυτό στρώμα με κοκοφοίνικα Latex, είναι ελαστικό και αερίζεται επαρκώς. Σε πολύ προσιτό budget μπορεί να υποστηρίξει το σωματότυπό σας για πολλά χρόνια, είναι ημίσκληρο και περιβάλλεται περιμετρικά από foam. Δείτε περισσότερα από εδώ.

Το ανώστρωμα Τop Ivory είναι αντιαλλεργικό και αντιβακτηριδιακό. Αφενός βελτιώνει την αίσθηση ενός σκληρού στρώματος και αφετέρου προσφέρει ολοκληρωμένη στήριξη σε όλο το σώμα. Το οικολογικό ύφασμά του αερίζεται ιδανικά. Μπορείτε να το κάνετε δικό σας με πληρωμή έως 6 άτοκες δόσεις.

Σιδερένια κρεβάτια

Τα σιδερένια – μεταλλικά κρεβάτια μπορούν να ενταχθούν σε οποιοδήποτε στυλ δωματίου, πολύ εύκολα και απλά, χωρίς καμία επιπλέον προσθήκη. Έχουν κάτι από vintage, κάτι από μίνιμαλ, κάτι από κλασικό.

Το σιδερένιο κρεβάτι Νεφέλη, με 5 χρόνια εγγύηση είναι μία ιδιαίτερη επιλογή που θα στολίσει τον χώρο σας και θα αποτελέσει επίκεντρο στο υπνοδωμάτιο. Μπορείτε να το συνδυάσετε με διάφορα μικροέπιπλα της συλλογής Market Strom, διαμορφώνοντας ένα αυτοσχέδιο σετ στα μέτρα σας.

Market Strom: 70+ στρώματα δοκιμής στην έκθεση, 150+ στρώματα ετοιμοπαράδοτα, μοναδικές προσφορές.