Γωνιακοί καναπέδες & πολυθρόνες: Πώς να τα συνδυάσετε και προτάσεις από Alfa Saloni Design

0
201

Αν ήταν δυνατόν να αλλάζατε διακόσμηση και έπιπλα κάθε χρόνο στο σπίτι σας θα το κάνατε σίγουρα! Ωστόσο στα περισσότερα σπίτια το budget είναι περιορισμένο για πολυτέλειες γι’ αυτό όταν έρχεται η ώρα να ανακαινίσετε ή να διακοσμήσετε πρέπει να είστε προσεκτική.

 

Μπαίνοντας στο σαλόνι

Τα έπιπλα του σαλονιού διεκδικούν την προσοχή τη δική σας και των ανθρώπων που σας επισκέπτονται. Θα πρέπει πρωτίστως να είναι άνετα και αναπαυτικά χωρίς να θυσιάζουν το στυλ και την φινέτσα τους. Στο Alfa Saloni Design σας προτείνουμε μερικά από τα πιο σύγχρονα έπιπλα που μπορούν να στήσουν ένα τέλειο σκηνικό στο σαλόνι σας.

Αν ο χώρος σας είναι κατά βάση μονοχρωματικός, τότε μπορείτε να επιλέξετε έναν χρωματιστό καναπέ για να δώσει ένα χρώμα στον χώρο, ενώ παράλληλα θα έχετε κάνει μία ξεχωριστή και ασυνήθιστη επιλογή. Ένας διθέσιος ή τριθέσιος είναι αυτό που χρειάζεστε. Αν το σαλόνι σας είναι μεγάλο, επιλέξτε έναν γωνιακό καναπέ με μεγαλύτερη χωρητικότητα και ολοκληρωμένη κάλυψη μιας μεγάλης γωνίας στον χώρο.

Πολυθρόνες

Μία πολυθρόνα μπορεί να καλύψει έναν ανεκμετάλλευτο χώρο στο σπίτι. Επιλέξτε μία πολυθρόνες σαλονιού άνετες  ή σε στυλ μπερζέρας για να κάθεστε να βλέπετε την αγαπημένη σας σειρά αλλά να διαβάζετε και το βιβλίο σας ή να απολαμβάνετε τον καφέ σας.

Τι άλλο δεν πρέπει να ξεχνάτε;

  • Αγοράστε ένα τραπεζάκι σαλονιού πρακτικό και ευρύχωρο
  • Επιλέξτε διακοσμητικά που να καλύπτουν κάθε εποχή του χρόνου
  • Μην ξεχνάτε τα επιδαπέδια φωτιστικά που προσφέρουν ατμόσφαιρα και ηρεμία στο σαλόνι

Περισσότερα έπιπλα με εγγύηση ποιότητας θα βρείτε στο Αlfa Saloni Athanasiou.