Πρόσληψη ταξιθετών στο «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ Α.Ε.» (πληροφορίες)

0
181

Η εταιρεία «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ Α.Ε» σύμφωνα με τα διαλαμβανόμενα στην παράγραφο 2 του άρθρου 37 Ν.3105/2003 (ΦΕΚ 2 τ. Α΄) και εντός των περιορισμών της περιπτώσεως ββ΄ του άρθρου 24 Ν.2190/1994,

όπως συμπληρώθηκε και ισχύει, καλεί όσους έχουν τα προσόντα ή μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους ως ταξιθέτες και ελεγκτές εισόδου στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν κατά την καλλιτεχνική περίοδο 2021, να υποβάλουν σχετική αίτηση για την κάλυψη έως και 150 θέσεων ταξιθετών και ελεγκτών εισόδου στους χώρους εκδηλώσεων της Αθήνας (Ωδείο Ηρώδου Αττικού και Πειραιώς 260). Η προσφορά των ανωτέρω υπηρεσιών αφορά στις καλλιτεχνικές εκδηλώσεις του έτους 2021.

Οι υποψήφιοι μπορούν να συμπληρώσουν τις αιτήσεις τους μέσω της ιστοσελίδας της Εταιρείας (www.aefestival.gr) από την Τετάρτη 12/05/2021 μέχρι και την Τετάρτη 19/05/2021 και ώρα 17:00.

Η «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ Α.Ε», εκ του λόγου ότι η παρούσα αποτελεί πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος και όχι προκήρυξη θέσεων, έχει τη δυνατότητα να κρίνει κατά περίπτωση κάθε αίτηση και να προβεί στην τελική αποδοχή αυτής.

Διευκρινίσεις και πληροφορίες παρέχονται από την Εταιρεία, οδός Ηπίτου 8, Σύνταγμα, 10557, Αθήνα, από την κα Κουράκου στο 210-9282900, καθημερινά 11:00-13:00 από την ημερομηνία ανάρτησης της παρούσας.

Οι ενδιαφερόμενοι/-ες καλούνται να συμπληρώσουν την «Φόρμα Αίτησης Ταξιθεσίας» και να επισυνάψουν το βιογραφικό τους σημείωμα και ένα συνοπτικό συνοδευτικό σημείωμα με τους λόγους για τους οποίους ενδιαφέρονται να εργαστούν στην «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ Α.Ε.». Σε περίπτωση πρόσκλησης του υποψηφίου σε συνέντευξη, θα πρέπει να κατατεθούν α) αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα και β) τα απαραίτητα έγγραφα που αποδεικνύουν την ύπαρξη των απαιτούμενων προσόντων (σε ευκρινείς φωτοτυπίες των πρωτοτύπων).

ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΘΕΣΗΣ

Απολυτήριο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (ή άλλου ισότιμου τίτλου σχολικής μονάδας της ημεδαπής ή αλλοδαπής), άριστη γνώση ελληνικής γλώσσας, καλή γνώση αγγλικών (επίπεδο Β2), άριστη επικοινωνία στην εξυπηρέτηση του κοινού, υπευθυνότητα, ενδιαφέρον για τον χώρο του πολιτισμού, δυνατότητα απασχόλησης σε βάρδιες. Συναφής εργασιακή εμπειρία θα συνεκτιμηθεί.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  1. Η αμοιβή όσων επιλεγούν προς συνεργασία θα προκύπτει βάσει των ωρών απασχόλησής τους, όπως αυτή θα προσδιοριστεί από την Εταιρεία σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για θέση κατηγορίας Δ.Ε. (ν.4354/2015).
  2. Οι ώρες απασχόλησης έκαστου/ης υπαλλήλου διαμορφώνονται βάσει του γενικού καλλιτεχνικού προγραμματισμού της «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ Α.Ε.», καθώς επίσης και των όποιων άλλων λοιπών εκδηλώσεων καλείται η εταιρεία να καλύψει οργανωτικά.

Ο Γενικός Διευθυντής της «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ Α.Ε.»

Ι. Καπλάνης

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ