Η ρητορική του ενδύματος στο σπίτι

0
112

Ο γρήγορος τρόπος ζωής μας και το φορτωμένο πρόγραμμα έχουν περιορίσει τον ελεύθερο χρόνο. Όσο όμως μπορούμε να διαθέσουμε στον εαυτό μας οφείλουμε να είναι ποιοτικός. Ένα καθαρό και τακτοποιημένο περιβάλλον μπορεί να βοηθήσει καθώς δημιουργεί μια αρμονική αίσθηση όπου νιώθουμε άνετα. Και αυτό γίνεται με την επιλογή των αγαπημένων μας ρομπών, νυχτικών και ό,τι άλλο μπορεί να συνεπάγεται η διαμονή μας στο σπίτι.

 

Βραδινές προβολές παρέα με βολικά νυχτικά

Τις ώρες που περνάτε στο σπίτι μην ξεχνάτε να φοράτε την αγαπημένη σας νυχτικιά. Κάντε προσεγμένες επιλογές όπως αυτό το υπέροχο χειμωνιάτικο midi ροζ νυχτικό Still Dreaming LU966 από τη Luna. To διακριτικό ροζ μελανζέ χρώμα, η λαιμόκοψη, το ανάλαφρο τελείωμα και το midi μήκος δημιουργούν ένα απλό και κομψό σύνολο που θα σας επιτρέπουν να ονειρεύεστε ακόμη και μετά τον ύπνο.

Γυναικείες ρόμπες για άνεση και ζεστασιά

Προετοιμαστείτε για τις κρύες μέρες και βρείτε στο moooncat.com ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων. Εμείς ξεχωρίσαμε τη Vamp γυναικεία χειμωνιάτικη fleece σταυρωτή ρόμπα με σατέν λεπτομέρειες 13037. Τα χρώματα του γκρι και του ροζ δένουν αρμονικά μεταξύ τους ενώ το fleece υλικό με τις σατέν λεπτομέρειες δημιουργούν μια αίσθηση άνετης πολυτέλειας.

Ανδρικά boxer για κάθε γούστο

Τα ανδρικά εσώρουχα πρέπει να είναι από άριστης ποιότητας υλικά καθώς είναι σημαντικό για την υγιεινή ενώ η αισθητική τους θα πρέπει να εναρμονίζεται και με το γενικότερο σύνολο της ημέρας. Τα Tommy Hilfiger 3 τμχ μπλε-navy (peacoat) multi αντρικά boxer 1U87903842.904 καλύπτουν όλες τις παραπάνω απαιτήσεις.

Φανελάκια για κάθε εποχή

Τα φανελάκια μπορείτε να τα φοράτε στο σπίτι ή μέσα από τις μπλούζες σας τον χειμώνα για να σας προστατεύουν από το κρύο. Οι Calvin Klein 3 τμχ άσπρες αντρικές φανέλες NB4011E.100 αποτελούν εγγύηση χάρη στην εξαιρετική βαμβακερή τους ποιότητα. Επιλέξτε τις για άνεση στο σπίτι ή έξτρα ζεστασιά όταν βρίσκεστε έξω από αυτό.

Να θυμάστε πως όσο βρίσκεστε στον χώρο σας είναι καλό να δημιουργείτε τις συνθήκες για μια αρμονική και χαλαρωτική ατμόσφαιρα. Η ρητορική του ενδύματος μέσα σε αυτό παίζει τον δικό της ρόλο στην ψυχοσύνθεσή σας. Επιλέξτε ό,τι σας εκφράζει μέσα από ποικιλία επιλογών στο mooncat.com.

Δείτε τα προϊόντα εδώ: Χειμωνιάτικα νυχτικά, γυναικείες ρόμπες, boxer, φανελάκια, χειμωνιάτικο midi ροζ νυχτικό Still Dreaming LU966 από τη Luna, Vamp γυναικεία χειμωνιάτικη fleece σταυρωτή ρόμπα με σατέν λεπτομέρειες 13037, Tommy Hilfiger 3 τμχ μπλε-navy (peacoat) multi αντρικά boxer 1U87903842.904, Calvin Klein 3 τμχ άσπες βαμβακερές αντρικές φανέλες NB4011E.100.