Πώς επηρεάζει η διακόσμηση την ψυχολογία μας;

0
252

Έχετε παρατηρήσει ποτέ τη διάθεσή σας να αλλάζει όταν μπαίνετε σε κάποιον χώρο;

Έχει αποδειχθεί πως τα έπιπλα, τα χρώματα και τα υφάσματα που επιλέγουμε επηρεάζουν την ψυχολογία μας. Και όχι μόνο αυτό αλλά το decor του εσωτερικού μας χώρου αποκαλύπτει στοιχεία της προσωπικότητάς μας. Για τους λόγους αυτούς είναι καλό να επιλέγουμε με φροντίδα και προσοχή τα έπιπλα και τα διακοσμητικά που θα απαρτίζουν το σπίτι μας.

Ας δούμε μερικά βασικά κομμάτια που μας προτείνουν τα έπιπλα Κασιμάτης.

Διαλέξτε έπιπλα σαλονιού υψηλής αισθητικής αξίας

Τα έπιπλα σαλονιού είναι απαραίτητα σε κάθε σπίτι συναποτελώντας κομμάτι της παρέας ενώ δημιουργεί όμορφες στιγμές και αναμνήσεις. Μια πολύ καλή επιλογή είναι ο καναπές κρεβάτι NOST σε λευκό χρώμα. Ξεχωρίζει για την αφαιρετική του αισθητική και τη μοναδική του εργονομία αφού εξοικονομείτε χώρο και χρήματα καθώς έχετε ένα κρεβάτι το οποίο, με μια κίνηση, μετατρέπεται σε καναπέ.

Προσθέστε ακόμα ένα έπιπλο που θα δώσει μια εκλεπτυσμένη αισθητική στον χώρο σας ενώ έχει και χρηστική αξία χάρη στα αποθηκευτικά του μέρη όπως τα ντουλάπια και τα συρτάρια. Το δρύινο έπιπλο τηλεόρασης διαθέτει τα παραπάνω χαρακτηριστικά και μπορεί να προσθέσει και μια vintage νότα στον χώρο σας.

Έπιπλα κρεβατοκάμαρας για ξεκούραστους ύπνους

Ο ύπνος αποτελεί βασικό κομμάτι καθώς περνάμε το 1/3 της ζωής μας. Εκεί ξεκουραζόμαστε, ανασυγκροτούμε τις δυνάμεις μας και πολλές φορές προγραμματίζουμε την επόμενη μέρα. Τα έπιπλα κρεβατοκάμαρας που επιλέγουμε επομένως πρέπει να δημιουργούν αρμονία και ηρεμία στον χώρο. Το διπλό ξύλινο κρεβάτι Ιταλίας Platinum διαθέτει χαρακτηριστικά τελευταίας τεχνολογίας με led φωτισμό σε έναν μοντέρνο σχεδιασμό σε silver birch. Στα πλεονεκτήματά του συμπεριλαμβάνεται και το ορθοπεδικό πλαίσιο. Πρόκειται για ένα 100% ιταλικό προϊόν.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε τα παιδικά δωμάτια. Τα παιδιά πρέπει να ζουν και να αναπτύσσονται σε έναν χώρο φωτεινό και χαρούμενο. Σίγουρα και αυτό συμβάλλει ώστε να εξελιχθούν σε υγιείς και χαρούμενες προσωπικότητες. Το παιδικό κρεβάτι GKEA κατασκευάζεται εξολοκλήρου στην Ιταλία και προσφέρει μια χαρούμενη αισθητική ενώ το σχέδιό του δεν είναι δεσμευτικό για τη διακόσμηση του υπόλοιπου χώρου.

Στα έπιπλα Cassimatis μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σε έπιπλα όλων των χώρων, φιλοτεχνημένα με αγάπη και μεράκι για την ποιότητα και την καλαισθησία. Επισκεφθείτε το και ανακαλύψτε τα μόνοι σας!