Το Ταξίδι της Εγκυμοσύνης

0
105
Εγκυμοσύνης

Είναι γεγονός πως η σύγχρονη προγεννητική φροντίδα παρεμβαίνει θετικά, αλλά όχι πάντα, στην ικανότητα των γυναικών να αντιληφθούν και να βιώσουν τα καθήκοντα της εγκυμοσύνης ως φυσικό γεγονός αναπόσπαστο της μητρότητάς τους.

Ο συνδυασμός της υπερβολής και της φροντίδας μιας «εντατικής παρέμβασης» κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του τοκετού, μπορεί συχνά να διαταράξει σοβαρά την φυσική μετάβαση της γυναίκας σε μητέρα. Το σχέδιο της φύσης – ο σταδιακός, ορμονικά ενθαρρυντικός “έρωτας” που συμβαίνει όταν μια γυναίκα γνωρίζει το μωρό της στενά, καθώς μεγαλώνει μέσα στο σώμα της – καθοδηγεί τις γυναίκες στο ταξίδι τους να γίνουν μητέρες. Διαβάστε περισσότερα στο Ταξίδι της Εγκυμοσύνης.

Ο Γιασλακιώτης Βασίλειος MD, PhD είναι Μαιευτήρας, Γυναικολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στον Βόλο. Είναι πτυχιούχος Ιατρικής και Βιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών και Υποψήφιος Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
Είναι, ακόμη, Εκπαιδευτής της Αμερικανικής Ακαδημίας στα Γυναικολογικά και Μαιευτικά Επείγοντα – ALSO® ALSG® Instructor, ενώ αποτελεί τακτικό μέλος της Ελληνικής Γυναικολογικής – Μαιευτικής Εταιρείας, της European Society for Gynaecological Endoscopy και της Ελληνικής Εταιρείας Μαιευτικού – Γυναικολογικού
Επείγοντος. Έχει εξειδικευτεί στην υστεροσκόπηση, λαπαροσκόπηση, κολποσκόπηση και στην παθολογία της κύησης.

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Ι. ΓΙΑΣΛΑΚΙΩΤΗΣ, MD, PhD
Τηλ. Επικοινωνίας : 242 1038 404
Γκλαβάνη 11, Βόλος, 382 21
Γυναικολόγος, Βόλος, Λάρισα

ANVETO MARKETERS