ΟΞΥΓΟΝΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

0
114
ΟΞΥΓΟΝΟ

Αρκετοί ασθενείς δεν μπορούν να λάβουν την απαραίτητη ποσότητα οξυγόνου μέσω της φυσιολογικής αναπνοής και έτσι χρειάζεται να τους χορηγηθεί συμπληρωματικά.

Σε ποιες παθήσεις απαιτείται οξυγονοθεραπεία στο σπίτι;
Ασθενείς με Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια (ΧΑΠ), Πνευμονική Υπέρταση αλλά και ασθενείς με Καρδιακή Ανεπάρκεια. Γενικώς η οξυγονοθεραπεία στο σπίτι ενδείκνυται σε περιπτώσεις ύπαρξης αναπνευστικής ανεπάρκειας.

Πώς χρησιμοποιείται το οξυγόνο στο σπίτι;
Το οξυγόνο είναι απαραίτητο να συνταγογραφηθεί από Πνευμονολόγο. Στην περίπτωση που συστηθεί οξυγονοθεραπεία στον ασθενή δίνονται σαφείς οδηγίες από τον ιατρό για την ποσότητα του συμπληρωματικού οξυγόνου που χρειάζεται.

Ποια είδη οξυγονοθεραπείας υπάρχουν;
Με συμπυκνωτή οξυγόνου η οποία πρόκειται για την πιο δημοφιλή μέθοδο παγκοσμίως. Το μειονέκτημα είναι ότι η καθαρότητα σε οξυγόνο, μειώνεται όσο αυξάνεται η ροή. Επίσης, χρησιμοποιείται υγρό οξυγόνο ή συμπιεσμένο αέριο οξυγόνο σε μεταλλικό κύλινδρο.

BETABET Αποστολή μας, από το 1990 που ξεκίνησε η λειτουργία της εταιρίας, η προσφορά σε κάθε άνθρωπο με προβλήματα υγείας της δυνατότητας αποκατάστασης, ανακούφισης και ποιοτικής παράτασης της ζωής του. ΙΑΤΡΙΚΟ ΟΞΥΓΟΝΟ , Τ : 211 411 1445