Ετήσιο μνημόσυνο του Μιχάλη Καζά και ονοματοδοσία μονοπατιού του όρους Αρτεμισίου

0
184
Μιχάλη Καζά

Ένας χρόνος έχει περάσει που ο αγαπημένος σε όλους, φίλος, συνεργάτης, σύζυγος και πατέρας ο Μιχάλης Καζάς έφυγε από τη ζωή αυτή.

Άφησε την τελευταία του πνοή στην Καρυά Αργολίδας, που τόσο λάτρευε. Εκεί ψηλά στο μονοπάτι, που με τόσο θαυμασμό μιλούσε σε όλους. Όραμα του να γνωρίσει ο κόσμος αυτό τον «μαγικό τόπο», όπως έλεγε, με θαυμασμό, πάθος και γνώση (όπως, εξ άλλου, ενεργούσε σε κάθε θέμα που καταπιάνονταν). Δυστυχώς, δεν πρόλαβε να πραγματοποιήσει τα σχέδια του.

Αφιέρωσε τη ζωή του στην (νηφάλια, κατάλευκη και ουδέποτε «κίτρινη») ενημέρωση, τόσο την Ευρωπαϊκή αλλά και την τοπική, καθώς ήταν γι’ αυτόν μια προσωπική άλλα κι επαγγελματική πρόκληση. Μάχονταν, νυχθημερόν και άοκνα, για την έγκυρη άλλα κι έγκαιρη ενημέρωση όλων των αναγνωστών.

Μέσα από την επιστημονική κι επαγγελματική του πορεία αλλά και αγωνιζόμενος στο χώρο της δημοσιογραφίας, απόκτησε πάρα πολλούς φίλους και μάλιστα, ανθρώπους που τον εκτίμησαν (πραγματικά και άδολα), για την εντιμότητα, τη γνώση, την παιδεία, το ήθος, την καλοσύνη, την οξυδέρκεια και την αμεροληψία που τον διέκρινε.

Πορεύθηκε με επιβραβεύσεις, όπως (η μεγαλύτερη από αυτές), της Ένωσης Ευρωπαίων δημοσιογράφων, η οποία του απένειμε το μεγάλο βραβείο “ΗΘΟΥΣ”.

Καλούμε, λοιπόν, όλους τους φίλους, γνωστούς, και συγγενείς στο  μνημόσυνό του, που θα τελεστεί την ερχόμενη Κυριακή (2 Οκτωβρίου 2022 ), το πρωί στον στον Ιερό Ναό  Τιμίου Προδρόμου Καρυάς Αργόλίδας,  να τιμήσουμε, γι’ ακόμη μια φορά, τη μνήμη του ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΖΑ και να συμπροσευχηθούμε για την ψυχή του.

Θα ακολουθήσει κέρασμα και στη συνέχεια θα τελεστεί τρισάγιο και θα γίνει η  ονοματοδοσία στο όνομα του στο μονοπάτι του όρους Αρτεμισίου όπου απεβίωσε από τον Δήμαρχο Άργους – Μυκηνών Δημήτριο Καμπόσο.

Με πραγματική εκτίμηση: η οικογένεια του αποβιώσαντος.